Notícies més llegides



Baix Empordà


Calonge i Sant Antoni

Calonge i Sant Antoni organitza dues sessions de participació ciutadana de barris

Baix Empordà  -  15/01/2021  -  09:05

Les Consultes de Barri són un projecte impulsat per la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni




La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni organitza el proper dimarts, 19 de gener, dues sessions de retorn en el marc de les Consultes de Barris adreçades als veïns i veïnes de Mas Pallí i del nucli de Sant Antoni. Les sessions participatives tindran lloc el 19 de gener a la tarda al Palau Firal de Sant Antoni. A les 18 h serà l’hora dels veïns i veïnes de Mas Pallí, i a les 19.30 h la dels del nucli de Sant Antoni. Es tracta de les sessions de retorn com a continuació de les sessions de debat que van tenir lloc en aquestes dues zones del municipi a finals de setembre i primers d’octubre de l’any passat, en les quals hi van assistir un total de 150 persones. L’objectiu és donar resposta a les propostes i inquietuds que va plantejar la ciutadania durant les sessions de debat. Per cadascuna de les qüestions l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha elaborat un document de treball valorant la seva viabilitat i establint també un ordre de prioritats a l’hora de portar-les a terme. 

Per participar en les sessions de retorn de les Consultes de Barris, i seguint les mesures de prevenció per aturar la propagació de la Covid19, cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a participa@calonge.cat, indicant el nom, cognom i DNI/NIE. 

Les Consultes de Barri són un projecte impulsat per la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, i s’afegeixen als canals de participació ja existents, com les bústies fixes situades a les Oficines d’Atenció Ciutadana del municipi, les bústies mòbils, el portal http://participa.calonge.cat/ i els pressupostos participatius.


Autor: Redacció


#calonge


#calonge





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...