Notícies més llegides




La Garrotxa


Olot

La Fundació Hospital d'Olot posa les primeres vacunes contra la Covid-19 als seus professionals

La Garrotxa  -  13/01/2021  -  11:17

Durant aquesta setmana s'administraran 445 dosis de la vacuna contra la Covid-19 a la Fundació


Hospital d'Olot

Hospital d'Olot



La Fundació Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa ha començat la vacunació contra la Covid-19 amb la vacuna Pfizer/BioNTceh, l'autoritzada per l'Agència Europea de Medicaments. Les 180 dosis han arribat aquesta setmana al Servei de Farmàcia de l'Hospital d'Olot i s'han començat a administrar aquest dimecres el matí.

Es tracta d'un procés totalment voluntari, així que han estat els mateixos treballadors qui durant la setmana passada van manifestar explícitament la seva voluntat de vacunar-se. Un cop detectat tots els professionals de la Fundació que volien vacunar-se s'ha fet una primera tria d'acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries, en què es prioritza la vacunació del personal sanitari i no sanitari que té una major exposició al coronavirus.

Un cop feta la priorització, aquest matí s'han començat administrar les 180 dosis i es preveu que avui mateix es puguin posar totes. A mesura que vagin arribant més vacunes, s'aniran administrant amb els mateixos criteris. La Fundació preveu vacunar 406 professionals que corresponen a un 75,7% de la plantilla, unes xifres que demostren la bona rebuda i acceptació per part dels treballadors.

Una part de l'equip d'infermeria de la Fundació és l'encarregada d'agilitzar aquest procés de vacunació intern, tant per a professionals com per a pacients. Els cinc equips que vacunen aquests dies a la Fundació han seguit les pautes establertes per les autoritats sanitàries. La majoria d'aquestes pautes també formen part del programa de vacunació que s'està duent a terme a les residències de gent gran de la Garrotxa.

Aquesta setmana es posa la primera dosi de la vacuna i es preveu, tal com indiquen els protocols del Departament de Salut, que mínim 21 dies després s'administri la segona dosi als mateixos col·lectius.

A banda dels professionals de la Fundació, es preveu que en els propers dies també es puguin vacunar els pacients ingressats a la unitat de llarga estada, així com els professionals de l'Agència de Salut Pública a la Garrotxa i dels tècnics del transport sanitari de la comarca.

La primera vacuna contra la Covid-19 a la Garrotxa es va administrar el passat 30 de desembre a la residència Edat3 d'Olot. La vacunació als professionals sanitaris dels centres de salut va començar la setmana passada i arriba aquesta setmana a la Garrotxa.

La vacunació als professionals sanitaris dels centres de salut va començar la setmana passada i arriba aquesta setmana a la Garrotxa. La primera vacuna contra la Covid-19 a la comarca es va administrar el passat 30 de desembre a la residència Edat 3 d'Olot.


Autor: Redacció


#vacuna #olot #hospital


#vacuna #olot #hospital





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...