Notícies més llegides




La Garrotxa


Olot

Un brot a l'hospital d'Olot afecta deu pacients i tres professionals

La Garrotxa  -  02/01/2021  -  14:32

El centre ha fet prop de 200 PCR per cribrar hospitalitzats i treballadors i no s'han detectat més casos


Hospital d'Olot

Hospital d'Olot



Un brot de coronavirus detectat en una de les unitats d'hospitalització de l'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa ha afectat tres professionals i una desena de pacients, un dels quals ja ha rebut l'alta, segons ha informat la direcció del centre.

Els nou pacients positius restants -la majoria asimptomàtics o amb simptomatologia lleu o moderada- s'han traslladat a la zona Covid, ubicada a la unitat 3 d'hospitalització, on hi ha un total de tretze pacients infectats.

Com a mesures preventives, s'ha fet un cribratge a tots els pacients ingressats a l'hospital, tant a les unitats d'aguts com al sociosanitari, i al personal que ha treballat les darreres 24 hores. No s'ha trobat cap més cas positiu en les prop de 200 PCR que s'han hagut de fer, i per a les quals s'ha reforçat el servei de laboratori per guanyar agilitat en la gestió del brot.

S'ha informat a totes les famílies afectades sobre la situació al centre i de les mesures adoptades i s'han suspès totes les visites de familiars a les unitats d'hospitalització, també al sociosanitari, fins dilluns 4 de gener, moment en què es tornarà a valorar la situació. Per tal que les famílies puguin mantenir el contacte amb les persones ingressades, l'hospital garrotxí ha establert de nou el circuit de comunicació mitjançant videotrucades.

Des de l'inici de la pandèmia el mes de març, a Olot s'han donat 277 altes hospitalàries de pacients amb covid-19, s'han traslladat 38 pacients a les UCI de referència -l'última el 24 de novembre- i hi ha hagut un total de 56 defuncions a l'hospital, la darrera, el 28 de desembre.


Autor: Redacció


#olot #hospital #covid


#olot #hospital #covid





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...