Notícies més llegides



Baix Empordà


Bordils

Els Mossos d'Esquadra detenen dos homes per un robatori amb violència i intimidació en un domicili de Bordils

Baix Empordà  -  28/12/2020  -  16:01

Els policies també van investigar a la víctima del robatori per un delicte contra la salut pública per cultivar marihuana al seu domicili valorada en més de 6.000 euros


Mossos d'Esquadra

Mossos d'Esquadra



Els Mossos d'Esquadra van detenir el 22 de desembre a Palafrugell dos homes de 18 i 22 anys, de nacionalitat marroquina i uruguaiana i veïns de Calonge i Palamós, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. També van denunciar penalment a la víctima del robatori, de 31 anys, nacionalitat espanyola i veí de Bordils, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Els fets van succeir el mateix 22 de desembre quan els mossos van tenir coneixement que a la població de Bordils s'hi havia produït un robatori amb violència i intimidació. Tres homes van assaltar una casa i van amenaçar el propietari amb armes blanques, li van robar marihuana i van fugir de lloc dels fets amb un turisme direcció Palafrugell.

Els agents van establir diferents punts de control per localitzar el vehicle que havia fugit. Poc després, en un control d'una patrulla de trànsit a la carretera C-66, els agents van veure el vehicle i li van barrar el pas. De l'interior en van sortir tres homes que van intentar fugir camp a través, però els mossos en van detenir a dos.

Tot seguit van escorcollar el vehicle on van trobar més d'un quilogram de cabdells de marihuana dins d'un pot de vidre i una xarxa per assecar i també altres objectes tipus brides, navalles, etc. Després de la detenció dels assaltants els agents van adreçar-se a la casa violentada, moment en què van comprovar que a la casa hi havia 83 plantes de marihuana en testos, focus, transformadors, i que la droga localitzada dins del vehicle dels lladres també procedia de la mateixa plantació.

Davant les evidències els mossos també van denunciar penalment el propietari de la casa assaltada per tenir una plantació de marihuana a ple rendiment al seu interior. En total s'hi va trobar les 83 plantes, 1.105 grams de cabdells i 60 grams de substància vegetal. El preu de la droga segons l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents ascendiria a 6.082,55 euros.

Els detinguts van passar el dia 23 de desembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.


Autor: Redacció


#bordils #mossos


#bordils #mossos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...