Notícies més llegides



Baix Empordà


Platja d'Aro

La nova 'Nit de Reis 2021' al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro

Baix Empordà  -  22/12/2020  -  07:47

Cal inscripció prèvia en línia o presencial en diversos punts d'atenció municipal




La nova proposta Nit de Reis 2021 s'articula com l'alternativa a les tradicionals cavalcades als carrers del municipi el dimarts 5 de gener a la Sala Polivalent de Castell d'Aro i al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro on Ses Majestats esperen rebre la visita de totes les nenes i nens, amb inscripció prèvia i les corresponents mesures de seguretat, organitzat per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró. Per a les famílies que tinguin un infant malalt a casa es pot organitzar una videotrucada dels Reis de l'Orient (cal contactar el 4 o el 5 de gener de 9 a 13 h al T 972 816 192).

En Xalarí, la mascota de turisme familiar els donarà la benvinguda, i tot seguit hi haurà un circuit amb 14 punts d'interès amb sorpreses, personatges i una ambientació màgica. A la Fàbrica de Caramels els donaran galetes i la Roda de la Sort els indicarà si aconsegueixen caramels o carbó (productes embolicats i sense gluten i disponibles també sense sucre si es demanen). Al final del recorregut podran donar la carta a Ses Majestats i asseure en unes cadires dalt l'escenari i les mares i els pares fer-los fotografies des de la pista en tres punts senyalitzats. Els Reis, ajudats pels Patges Reials lliuraran un obsequi per a tots els infants, i després com que ja haurà acabat el circuit caldrà sortir de l'equipament.

Per assistir-hi cal fer inscripció prèvia i només es pot anar a una de les dues activitats, a Castell d'Aro o a Platja d'Aro. Cal escollir torn dins la franja horària de 18 a 20 h, i si s'assignen totes les places se n'obrirà una de nova de 20 a 21 h (a les dues viles) i excepcionalment de 17 a 18 h (només a Platja d'Aro). No s'hi podrà accedir sense inscripció prèvia i qui s'hi presenti sense, l'haurà de fer en aquell moment i el sistema assignarà el torn en què hi hagi disponibilitat. Els empadronats al municipi abans del 30 de novembre de 2020, poden fer-ho del 21 al 27 de desembre, i després obert a tothom del 28 de desembre al 5 de gener.

Es pot fer gratuïtament en línia al portal entrades.platjadaro.com o presencialment a diversos espais municipals: OAC de Castell d'Aro (21-23 i 28-30 de desembre · 4 i 5 de gener · 9-13 h), Oficina de Turisme de Platja d'Aro (21-24 i 28-31 de desembre · 4 i 5 de gener · 9-13 h), Àrea de Joventut al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro (21-23 i 28-30 de desembre · 9-13 h) i a la taquilla del Cicle de Nadal d'Espectacles Familiars (27-30 de desembre · 2 i 3 de gener · 17.30-19.15 h). Una persona pot retirar un màxim de 6 entrades; com a mínim hi haurà d'assistir un adult i amb un màxim de dos per família (4 infants+2 adults o 5 infants+1 adult); i no hi pot accedir cap menor sense acompanyant major de 18 anys. Les mesures Covid són l'ús obligatori de mascareta per a majors de 6 anys, comprovació de temperatura per accedir-hi, no està permès menjar a l'interior i cal mantenir la distància de seguretat. Altres activitats familiars de Nadal al municipi són la Gimcana de Nadal d'en Xalarí, el Cicle de Nadal d'Espectacles Familiars, l'exposició de Diorames, Pessebres i Composicions Nadalenques i la Fira de Playmobil.


Autor: Redacció


#reis


#reis





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...