Notícies més llegides



Baix Empordà


Platja d'Aro

Platja d'Aro impulsa una nova edició del Gran Sorteig de Nadal

Baix Empordà  -  15/12/2020  -  17:05

El municipi adapta les activitats nadalenques a la pandèmia substituint la cavalcada de reis per una trobada amb ses Majestats


Un dels premis  Fiat 500 híbrid GLP

Un dels premis Fiat 500 híbrid GLP



 L'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró impulsa aquests dies la cinquena edició del Gran Sorteig de Nadal. La rifa, que forma part de la campanya de promoció i activitats "Aquest Nadal, el millor regal és Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró", sorteja com a primer premi un cotxe model Fiat 500 híbrid, com a segon premi una bicicleta elèctrica i com a tercer un paddle surf. També hi ha preparats milers d'euros en lots de regals per a onze premis més, augmentant així les possibilitats que la sort somrigui als participants.

I és que per a participar-hi només cal ser major d'edat i fer una compra mínima de 20 euros, fins al 4 de gener de 2021, en els comerços i serveis del municipi adherits a la campanya, aconseguint així números de participació. En aquesta ocasió, en comptes de butlletes físiques la participació es vehicula a través de l'aplicació Targeta AROimpulsa, que és gratuïta i pensada per a dispositius Android i iOS.

L'any passat es van repartir 33.000 butlletes i enguany hi participen una seixantena de comerços. A més, també hi aporten regals com a col·laboradors especials set establiments -sobretot hotels- que ara no oberts al públic i també tres clubs esportius de primer nivell: Girona FC, Bàsquet Girona, i UNI Girona.

El vehicle s'exhibeix a la plaça de l'Ajuntament i la bicicleta i el paddle surf a l'Oficina de Turisme, fins al diumenge 5 de gener, quan es realitzarà el sorteig davant de notària i d'una pèrit judicial informàtica.

25.000 m2 d'il.luminació de Nadal

Més enllà del sorteig, la campanya nadalenca del municipi proposa gaudir de 25.000 m2 d'iluminació nadalenca de baix consum, fil d'animació musical i nous punts d'atracció, com arbre de Nadal amb llums de neó, un tió monumental o la Bústia de Reial.

Per evitar aglomeracions no s'instal·larà el Túnel de Llum al carrer Miramar, però el cap de setmana del 19 i 20 de desembre es podrà gaudir de l'espectacle Constel·lacions Platja d'Aro a càrrec de LighthinkLab amb tres propostes audiovisuals: Planetari (projecció en pantalla de 10 metres al C/ Miramar), La teva estrella (projecció en un aparador comercial de les Galeries Sant Lluís) i Nebulosa interactiva (projecció mapping en paret urbana de l'Av. Cavall Bernat).

Pel que fa a les activitats familiars, aquest any s'estrena la triple Gimcana de Nadal d'en Xalarí. La mascota del turisme familiar del municipi s'amaga en una quarantena d'aparadors dels tres nuclis i amb l'ajuda d'un plànol orientatiu qui els localitzi i resolgui un conjunt de petits enigmes podrà recollir el seu obsequi a l'Oficina de Turisme.

El tradicional parc infantil El Mar del Nens es reinventa adaptat a les circumstàncies actuals i cada tarda del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener al Palau d'Esports i Congressos oferirà un espectacle d'animació, amb reserva prèvia i aforament limitat. El que no s'oferirà enguany és la pista de gel.

La Nit de Reis

El mateix espai i també la Sala Polivalent de Castell d'Aro seran els escenaris per celebrar-hi la Nit de Reis, la proposta perquè en lloc de la cavalcada tots els infants puguin visitar Ses Majestats i lliurar-los les cartes amb els millors desitjos. Funcionarà amb reserva prèvia, franges horàries i amb totes les mesures de seguretat.

També el Palau d'Esports i Congressos acollirà la Fira de Playmobil de Platja d'Aro del 8 al 10 de gener amb diorames, punts de venda, concurs i activitats també amb reserva prèvia i franges horàries.

Del 20 de desembre al 10 de gener el Castell de Benedormiens de Castell d'Aro acull una nova edició de l'exposició del Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques, que s'inaugurarà amb un concert a la Sala Polivalent amb la Coral de la Vall d'Aro i Gospel d'Aro. 
 
Les representacions del Pessebre Vivent de Castell d'Aro, el més antic de Catalunya, no es podran celebrar a causa de la crisi sanitària.


Autor: Redacció


#platjadaro #sorteig #nadal


#platjadaro #sorteig #nadal





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...