Notícies més llegides



+ Notícies


Salt

IKEA inaugura el primer IKEA Dissenya de Catalunya a l'Espai Gironès

+ Notícies  -  14/12/2020  -  15:02

Pau Jordà, gerent de l'Espai Gironès, destaca "la importància que una empresa com IKEA hagi triat el nostre centre comercial per iniciar la posada en marxa d'un nou concepte a Catalunya"


IKEA Dissenya a l'Espai Gironès

IKEA Dissenya a l'Espai Gironès



IKEA ha inaugurat avui el primer IKEA Dissenya de Catalunya, situat al centre comercial Espai Gironès. Aquest punt de venda i planificació, que es troba a la planta baixa del principal complex comercial de la comarca, respon a l'objectiu de la companyia sueca de ser més a prop dels seus clients a través de nous formats dirigits a la venda personalitzada. Al nou establiment, IKEA ofereix assessorament per a projecte de disseny i la possibilitat de comprar online i de contractar els serveis de recollida, transport i muntatge de mobles.

"Estem molt contents d'obrir a Salt aquest punt de venda pioner a Catalunya i que és un reflex de la nova estratègia que IKEA està implantant a tot el món -assegura Sergio Martínez, responsable del nou IKEA Dissenya Girona-; volem que hi hagi un IKEA prop de cada llar i que els nous establiments responguin als nous hàbits de consum dels ciutadans, tant a escala mundial com, concretament, dels veïns del Gironès".

Pau Jordà, gerent de l'Espai Gironès, destaca "la importància que una empresa com IKEA hagi triat el nostre centre comercial per iniciar la posada en marxa d'un nou concepte a Catalunya". El directiu afegeix que "l'obertura del nou IKEA Dissenya Girona demostra un cop més el lideratge de l'Espai Gironès, no només a les comarques gironines, sinó també dins la xarxa de centres comercials del país".

L'aposta d'IKEA pel Gironès s'emmarca dins d'un ambiciós pla estratègic de la companyia que preveu l'obertura de diversos establiments a Catalunya a partir de nous conceptes. A més, l'establiment de Salt -el primer de Catalunya fora de la demarcació de Barcelona- comptarà amb un punt de recollida de comades situat a Celrà, a deu minuts amb cotxe de l'Espai Gironès. La instal·lació d'aquests formats a la comarca respon a l'estratègia de transformació en la qual IKEA es troba immersa i que s'ha vist accelerada per la situació actual, en la qual la companyia ha doblat les seves vendes online.
 

Sobre Espai Gironès
Espai Gironès està situat en una zona d'expansió urbanística del municipi de Salt que limita amb Girona i al costat de l'autopista AP-7. L'excepcional ubicació del centre permet que la seva àrea d'influència directa sigui de 400.000 habitants i que pugui generar una afluència de més de 10 milions de visitants a l'any. Disposa de 40.000 metres quadrats de superfície distribuïts en dues plantes on hi ha instal·lats operadors líders com Fnac, Odeón Multicines, Caprabo, Zara, Drim, H&M, Oysho, Massimo Dutti, Bershka, Pull & Bear , Springfield, Desigual, Mango, Alain Afflelou i Sprinter, JD Sports, i Brighty&Co , entre d'altres. El centre comercial Espai Gironès compta amb 2.500 places d'aparcament gratuït.

Sobre Multi Spain Management
Multi Spain Management SA realitza la gestió integral del centre comercial que comprèn els serveis de gerència, gestió patrimonial i re-comercialització del mateix, construint relacions de confiança amb els arrendataris (de tots els sectors) i la propietat, alhora que fomenta la modernització i la reestructuració constant del centre comercial gràcies al control efectiu dels seus resultats.

Multi Spain Management pertany al grup Multi Corporation, empresa líder en el sector immobiliari, que en l'actualitat és propietari i / o gestiona centres comercials de gran qualitat a Europa i Turquia, incrementant el valor dels seus actius, convertint-los en un catalitzador del creixement econòmic i la regeneració social de les ciutats i regions on s'ubiquen.

Multi és propietari i / o gestiona 130 centres comercials, que reben 400 milions de visitants cada any, que gasten una quantitat estimada de 4.000 milions d'euros en més de 6.000 botigues, restaurants i zones d'oci en més de 2.000.000 m² SBA. Multi compta amb més de 650 professionals qualificats, que presten serveis de qualitat altament especialitzats en 14 països europeus, inclosa Turquia (on és la major empresa propietària i de gestió de centres comercials). Multi disposa d'un estudi d'arquitectura, T&T Design, que dissenya tots els conceptes arquitectònics i de desenvolupament urbanístic del grup amb un segell únic. Des de la seva fundació el 1982, els seus projectes han estat reconeguts internacionalment per la seva naturalesa innovadora, qualitat arquitectònica, sostenibilitat i profunda sensibilitat pels entorns locals treballant constantment en la gestió d'estratègies ambientals per reforçar la seva política de sostenibilitat incrementant l'ecoeficiència dels projectes.

Sobre IKEA
1943, Suècia. Fa 77 anys naixia IKEA per ajudar-te a transformar la teva llar. A Espanya, vam aterrar fa 24 anys. Des de llavors, la nostra missió és crear un dia a dia millor per la majoria de les persones. Ens apassiona la vida a casa i volem ajudar-te a fer de la teva llar un lloc millor. Per això defensem fermament el "disseny democràtic": que tothom pugui accedir a productes funcionals, de disseny, sostenibles, de qualitat i a un preu assequible.

Aquest és el "concepte IKEA": fer que cada cop sigui més les persones que gaudeixen de la seva llar. Que hi trobin un benestar necessari, fonamental. I per arribar a aquest objectiu ens guiem pels nostres valors, amb gran passió per allò que fem. Els nostres punts forts són aquells qui formem IKEA Espanya, l'esperit d'equip i l'entusiasme. Treballem de valent, però ens divertim fent-ho. Som una empresa inclusiva, que aposta per la igualtat i que té cura del planeta.

De fet, el 52% dels llocs de direcció d'IKEA a Espanya l'ocupen dones. El nostre objectiu pel 2020 és ser 100% sostenibles, fent servir fusta procedent de boscos molt més sostenibles i produint tanta energia com necessitem a les nostres botigues. Per això, les nostres instal·lacions fotovoltaiques ja produeixen prop del 20% de l'energia verda que consumim y som el primer consumidor de cotó orgànic. I això només és el principi.


Autor: Redacció


#ikea #salt #espaigirones


#ikea #salt #espaigirones





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...