Notícies més llegides



Baix Empordà


Platja d'Aro

Es presenta el Pla d'Accessibilitat Turística a Platja d'Aro per animar als establiments del municipi a adherir-se

Baix Empordà  -  11/12/2020  -  10:04

La presentació es durà a terme el proper dilluns 14 de desembre a les 11 h amb la presència del Conseller Comarcal de Turisme Xavier Dilmé i la Regidora de Turisme del municipi Jenny Xufré, també es sentirà la ponència de l'arquitecte especialitzat en Accessibilitat Turística, Enrique Rovira-Beleta


Platja d'Aro / GN

Platja d'Aro / GN



El proper dilluns 14 de desembre es presentarà el Pla d'Accessibilitat Turística a l'Ajuntament de Platja d'Aro. L'objectiu de la presentació és animar al sector turístic de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró a adherir-se al pla tot fent possible un turisme més accessible a la comarca.

El Pla d'Accessibilitat Turística del Baix Empordà és un projecte impulsat per I'Àrea de Turisme del Consell Comarcal amb l'objectiu de posar en valor la comarca com a destinació turística accessible i generar un nou valor diferencial i qualitatiu en la competitivitat turística que ofereix el Baix Empordà.

Els destinataris d'aquest projecte són, en primer lloc, tots aquells espais públics i privats que formen part de l'oferta turística i que volen millorar la seva accessibilitat turística. Els destinataris finals són turistes, visitants i totes aquelles persones que tenen algun tipus de discapacitat -física o motriu, sensorial o intel·lectual-, mobilitat reduïda o necessitats especials, i evidentment la resta de clients que utilitzaran l'establiment o espai accessible amb molta més seguretat i confort.

En l'acte hi participarà el conseller comarcal de Turisme, Xavier Dilmé; també Jenny Xufré, regidora de Turisme de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró. En la trobada també es sentirà una ponència d'Enrique Rovira-Beleta, arquitecte, director de Rovira-Beleta Accessibilidad SLP i professor responsable de l'Àrea d'Accessibilitat de la School of Architecture UIC Barcelona.


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...