Notícies més llegides



La Selva


Caldes de Malavella

Denuncien que Caldes de Malavella vol destinar 95.000 euros en la decoració d'una rotonda

La Selva  -  08/12/2020  -  14:06

Jovent Republicà, amb el suport dels partits d'esquerres de l'oposició, acusa l'equip de govern de "malgastar" els diners en plena pandèmia amb "polítiques d'aparador"


El Jovent Republicà de Caldes de Malavella

El Jovent Republicà de Caldes de Malavella



El Jovent Republicà de Caldes de Malavella, amb el suport dels partits d'esquerres de l'oposició denuncien que l'equip de govern municipal vol "malgastar" 95.000 euros en plena pandèmia destinant-los a decorar una rotonda. Les joventuts republicanes consideren que aquests diners es podrien invertir en mesures "molt més urgents" per combatre els efectes de la crisi sanitària i econòmica i demanen al consistori que rectifiqui. Ho han fet en un comunicat que ha comptat amb el suport dels grups municipals d'Esquerra Republicana, Som Caldes i Caldes en Comú.

El ple del 30 de novembre va licitar el projecte d'arranjament de la rotonda de la carretera de Llagostera, malgrat els vots en contra de tota l'oposició d'esquerres (Esquerra Republicana, SOM i Caldes en Comú). El 2019 es van pressupostar 75.000 euros per la construcció d'una font, una partida que ara s'ha ampliat en 20.000 euros més per incloure-hi una escultura.

Aquests diners, segons Jovent Republicà, suposen l'1% del pressupost municipal i és gairebé la mateixa quantitat que les partides de Joventut. A més, es calcula que el cost de manteniment oscil·larà entre un 4% i un 10% del cost inicial (entre 3.800 i 9.500 euros anuals), uns diners que la formació republicana proposa destinar en beques casals, suport a víctimes de violència de gènere a través del SIAD, entre d'altres.

La portaveu de Jovent Caldes, Susanna Miquel, assegura que la font "ni és una necessitat pels veïns i veïnes de Caldes" ni és "ètica la seva construcció" mentre estem immersos en una crisi sense precedents.

Les Joventuts d'Esquerra Republicana denuncien que aquest no és un cas aïllat, sinó que fa una dècada que Balliu aposta per les "polítiques d'aparador" que no té en compte les necessitats ciutadanes.

La candidata del Jovent Republicà a les eleccions del 14F per Girona, Anna Tresserras, qui també és militant de la Secció Local de Caldes conclou que "nosaltres no volem polítiques d'aparador ni tampoc volem un poble d'elit ni dormitori". "Volem un municipi per viure-hi. Un Caldes per a tothom", afegeix.


Autor: Redacció


#caldes


#caldes





Comentaris (1)

Carlos Bas 2020-12-08 18:54:42

Un Alcalde no es más que un administrador municipal, que debe representar a los ciudadanos durante 4 años, el dinero recaudado en impuestos, es del pueblo y para las necesidades de este, no del alcalde para hacer lo que quiera. y menos cuando solo tiene el apoyo político de 1.335 personas el 42,37% y 1.863 repartidos en otras opciones el 58,25% que piensan de otra forma. La gran pena es que un partido presuntamente de izquierdas (PSC) repalda por conveniencia a la derecha del pueblo, la concejalía y estar en el consell comarcal ondiciona a este partido ser objetico y fiel a los que le votaron.



La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...