Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

L’Espai Gironès destina la campanya de Nadal a la lluita contra la Covid

+ Notícies  -  03/12/2020  -  12:40

El repte del centre comercial és poder fer una donació de 10.000 euros a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona


Espai Gironès

Espai Gironès



L’Espai Gironès col·laborarà amb la campanya de Nadal, que comença avui divendres, 4 de desembre, amb la lluita contra la Covid-19. En concret, el centre comercial farà una donació al projecte de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI) per desenvolupar una nova teràpia per evitar l’accés del virus als pulmons, un treball impulsat pel grup de replicació cromosòmica encapçalat pel doctor Jordi Frigola. En aquest sentit, per cada targeta regal de 30 euros o més que es compri a l’Espai Gironès, el centre comercial en regalarà una de 10 euros i anirà sumant, per a cada compra, 5 euros a aquesta iniciativa de recerca. El repte, segons apunten des del centre, és fer una donació de 10.000 euros a través d’aquestes targetes regal, que no caduquen fins al desembre de 2021. 

Durant la roda de premsa en línia que s’ha celebrat avui al matí, Frigola ha ressaltat que “la pandèmia està imposant nous reptes sense precedents”. “Aquesta nova realitat manifesta novament la importància de la recerca d'avui per poder afrontar els reptes del demà. Davant de situacions extremes, calen múltiples solucions que actuïn de manera cooperativa i sinèrgica.  Exemples de cooperació, com el de l'Espai Gironès i l'IDIBGI, són més necessaris que mai. Per això, des de l'IDIBGI agraïm enormement a l'Espai Gironès la seva aposta de futur en nosaltres, i animem a altres empreses a seguir sumant. Al final, apostar per la ciència és una inversió segura, tots hi sortim guanyant”, ha afegit el doctor. 

D’altra banda, l’Espai Gironès, que impulsa per desè any la campanya solidària nadalenca, valora la fita d’enguany. “Per nosaltres és un honor poder ajudar en la investigació a una entitat de referència de les comarques gironines com és l’IDIBGI. Aquest any, a més, agreujat amb la pandèmia, ha estat especialment important poder contribuir en la investigació sobre la Covid-19 i, concretament, per evitar la seva afectació als pulmons. Esperem i desitgem que gràcies a la solidaritat gironina, aquesta campanya de Nadal sigui un èxit com ho han estat les anteriors”, ha subratllat el gerent del centre comercial, Pau Jordà. 

Pendents de la reobertura

La campanya solidària es mantindrà dempeus passi el que passi amb la reobertura de portes total del centre comercial, que malgrat estar prevista per aquest dilluns, 7 de desembre, la recent evolució de la pandèmia dificulta que sigui així. No obstant això, des del centre resten pendents de la confirmació oficial del Govern, en especial amb la part que afecta les instal·lacions comercials com la gironina.


Autor: Redacción


#espaigirones #pau


#espaigirones #pau





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...