Notícies més llegides



Motor


Fornells de la Selva

La revolució elèctrica arriba a Garatge Plana

Motor  -  24/11/2020  -  17:17

El concessionari i taller oficial de Mercedes-Benz a la demarcació gironina ja té disponible l’EQC400, el primer model 100% elèctric de la marca alemanya


Mercedes-Benz EQC 400 4MATIC

Mercedes-Benz EQC 400 4MATIC



El concessionari oficial de Mercedes-Benz a la demarcació de Girona ja compta amb l’última i cridanera novetat del món de l’automoció elèctrica. Des d’ara, els clients que ho desitgin poden concertar una cita prèvia per provar el flamant EQC 400 4MATIC, un cotxe que es fabrica a la planta de Bremen i que esdevé el primer model cent per cent elèctric de la marca alemanya sota la denominació, família i tecnologia EQ. 

El leitmotiv del nou automòbil és concís: brindar un principi d’innovació centrada, sobretot, en l’ésser humà, provocant d’aquesta manera que la ‘e-mobilitat’ sigui simple, interactiva, fiable i adequada a cada conductor o conductora. És, en definitiva, la constatació del pas ferm i convincent de la popular firma de les tres estrelles cap a l’electrificació, una confirmació que en aquest cas arriba en forma de SUV sorprenent en totes les seves facetes: des de la potència -408 cavalls- fins a la intel·ligència tecnològica -disposa d’un parell de 760 Nm que capten l’energia necessària d’una bateria de ions de liti, la qual cosa li proporciona una autonomia de 416 quilòmetres amb cicle combinat WLTP-.

D’altra banda, aquest elegant crossover ecològic, que compta amb un alt nivell de confort acústic i una tracció integral 4Matic totalment variable gràcies als dos motors elèctrics, ofereix una conducció dinàmica i sostenible -zero emissions-, capaç d’accelerar de 0 a 100 quilòmetres l’hora en només 5,1 segons, i arribant a una velocitat màxima limitada de 180 quilòmetres per hora.

Assistents de conducció

Un dels molts motius que convertiran aquest vehicle en un èxit rotund són els seus assistents de conducció. En total, hi ha cinc programes, Comfort, Eco, Max Range i Sport, més l’adaptable individualment, i a part també existeixen altres detalls precisos, com ara el pedal accelerador de tacte, que facilita la conducció econòmica. D’altra banda, l’assistent a bord també indica al conductor quin és el moment més encertat per aixecar el peu de l’accelerador, utilitzant dades del sistema de navegació i de reconeixement de senyals de trànsit.

I, és clar, tota aquesta riquesa de prestacions ha de ser consonant amb l’interior. En aquest sentit, les entranyes d’aquest Mercedes-Benz llueixen la filosofia alemanya de l’emblemàtica marca, tot i que presenten un toc subtil de visió futurista, amb sistema d’informació i entreteniment MBUX amb realitat augmentada i control per veu Linguatronic.

L’EQC té un consum mitjà de 22,4 kWh/100 kms i els temps de càrrega de la bateria es fa en tan sols quaranta minuts, del 10% al 80% si es connecta a un carregador ràpid de 110 kW (com pot ser l’Ionity), i d’unes 11 hores en un Wallbox convencional connectat a una xarxa domèstica per a una càrrega completa. 

Pots reservar la teva prova a GARATGE PLANA:
https://www.mercedes-benz-garatgeplana.es/es/desktop/passenger-cars/vehicle-type/new-cars/eqc.html?csref_dsp_gironanoticies:EQC_prova_201120


Autor: Redacció


#garatgeplana #mercedes #eqpower #electric #girona


#garatgeplana #mercedes #eqpower #electric #girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...