Notícies més llegides



Alt Empordà


Figueres

Els centres de la Fundació Salut Empordà tenen 44 pacients ingressats per Covid

Alt Empordà  -  26/10/2020  -  17:29

Des de l'1 de juliol s'han registrat a l'Alt Empordà 372 casos positius, així com 129 altes hospitalàries i 7 defuncions


Hos

Hos



La segona onada de la Covid-19 s'està fent notar de valent al territori gironí. A la comarca de l'Alt Empordà, els centres de la Fundació Salut Empordà tenen actualment un total de 44 pacients ingressats per coronavirus, amb 17 professionals sanitaris positius. A més, la FSE també ha comunicat avui que des de l'1 de juliol els seus respectius centres han registrat 372 casos positius, així com 129 altes hospitalàries i 7 defuncions.

La xifra de 44 pacients ingressats s'acosta a la que va registrar la Fundació Salut Empordà en el pic de la pandèmia, quan hi havia 46 persones. Donat aquest augment de casos, a partir d'aquest dimecres, dia 28 d'octubre, es restringirà l'horari de visita del pacient ingressat a una hora diària i en la franja de matí, en comptes de les dues hores permeses fins ara. Així doncs, l'horari serà de les 13 h a les 14 h, amb la finalitat de reduir al màxim la circulació de persones per l'interior de l'hospital i evitar així el contagi de pacients i professionals.

D'altra banda, des d'avui mateix l'Hospital de Figueres habilita un espai d'acollida de prealta hospitalària a la planta d'hospitalització quirúrgica, que funciona de les 11 h a les 17 h sota l'atenció d'una auxiliar d'infermeria. Aquesta estança consta de sis butaques separades per cortines amb preses d'oxigenoteràpia per si fos necessari. En concret, aquest servei es destina als pacients que han estat donats d'alta però que per motius diversos no poden marxar del centre i fins ara s'havien d'esperar a la seva habitació. La mesura és una continuació de les actuacions que ja es van impulsar a partir de la setmana passada amb l'objectiu que l'Hospital de Figueres disposi del màxim de llits disponibles i pugui fer front, d'aquesta manera, a la segona onada del coronavirus al territori.

Girona supera els 1.000 punts de risc de rebrot

En clau provincial, la regió sanitària de Girona ha vist com el risc de rebrot ha pujat 55 punts i s'ha situat en 1.002. Pel que fa als casos confirmats per PCR i TA acumulats s'enfilen ja fins als 19.661 (540 més), una xifra que s'eleva fins als 22.118 si es tenen en compte totes les proves. A la demarcació, han mort 897 persones des de l'inici de la pandèmia.

Actualment, a les comarques gironines hi ha 205 persones ingressades, 46 de les quals a la Unitat de Cures Intensives (UCI).


Autor: Redacció


#figueres #hospital #coronavirus


#figueres #hospital #coronavirus





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...