Notícies més llegides




La Selva


Santa Coloma de Farners

El Consell Comarcal de la Selva dona el tret de sortida al Programa Singulars 2020

La Selva  -  22/10/2020  -  14:13

Una quinzena de joves es formaran en el sector industrial, en concret en l'àmbit de la soldadura




El Consell Comarcal de la Selva dona el tret de sortida al programa Singulars 2020, amb la participació d'una quinzena de joves que volen formar-se i treballar en el sector industrial, en concret en l'àmbit de la soldadura.

La proposta s'adreça a joves de 18 a 29 anys, que estan a l'atur, inscrits al Servei d'Ocupació de Catalunya, que siguin beneficiaris del programa Garantia Juvenil i de qualsevol nivell formatiu. Segons el conseller d'Ocupació, Eduard Colomé, en el sector de la soldadura hi ha molta oferta de feina, ja que hi ha demanda constant malgrat les crisis dels últims anys. Això sí, tal com ha explicat el mateix conseller, per accedir-hi cal una mínima formació.

Aquest dimecres, 21 d'octubre, es dóna el tret de sortida a la formació i està previst que s'allargui fins al 22 de desembre. En el marc d'aquest període de temps, els alumnes realitzaran un total de 160 hores de formació teòrica i pràctica en soldadura i sensibilització mediambiental, 40 hores de formació en competències professionals, 10 hores d'igualtat d'oportunitats i sensibilització mediambiental. Els alumnes faran cinc hores diàries de formació repartides de dilluns a divendres.

Un cop finalitzin la formació teòrica i pràctica, els participants en aquest programa visitaran diverses empreses i entorn laborals i tindran l'oportunitat de realitzar pràctiques no laborals de fins a 120 hores.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és reforçar l'ocupabilitat d'aquestes persones joves mitjançant la realització d'una formació teòrica i pràctica, diverses accions d'orientació i inserció laboral i un acompanyament i tutorització individuals al llarg de tot el programa.

El Projecte Singulars té com a objectiu fomentar les vocacions industrials entre la població jove del territori, contemplant diferents nivells d'especialització i formació.

Aquesta és la segona edició que es fa aquesta formació, que en aquest cas es farà al nou centre de Comastech, a Blanes.


Autor: Redacció


#laselva


#laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...