Notícies més llegides



+ Notícies


Sant Gregori

Sant Gregori passa balanç de la Covid abans de l’entrada en vigor de les noves mesures

+ Notícies  -  15/10/2020  -  17:45

L’alcalde, Quim Roca, apunta que el municipi registra els últims dies una disminució de casos positius, però demana que els ciutadans continuïn “aplicant totes les mesures de prevenció”


Batlle de Sant Gregori

Batlle de Sant Gregori



L’alcalde de Sant Gregori, Quim Roca, ha fet balanç avui de la situació del municipi amb relació a la pandèmia de la Covid-19, una crisi sanitària que en aquests moments registra una tendència negativa arreu de Catalunya, però també des d’un punt de vista global: des d’Espanya fins al continent Europeu i bona part del món. 

En aquest sentit, Roca ha apuntat que en els darrers dies el nombre de casos positius a la localitat ha disminuït, però ha alertat que cal “seguir aplicant totes les mesures de prevenció i extremant les precaucions”. “De fet, les dades a nivell de la regió sanitària i a nivell de Catalunya no són bones, i això ha obligat al Govern de la Generalitat a aplicar mesures més contundents”, ha concretat el batlle, que també ha subratllat que aquestes noves restriccions, que entren en vigor a partir de demà, es poden consultar al web de l’ajuntament (www.santgregori.cat).

D’altra banda, l’alcalde gregorià també ha recordat que actualment ens trobem en el primer mes després de l’inici escolar, i en aquest sentit ha puntualitzat que fins al moment s’han “gestionat diferents proves PCR a grups d’alumnes, tant de la llar com de l’institut, i a mesura que el Departament de Salut ho valida aquests alumnes poden tornar progressivament a les aules”.  

En el comunicat de Roca, difós a través d’un vídeo al seu compte d’Instagram, s’apunta que enguany la campanya de vacunació de la grip es realitzarà al Centre Cívic a partir del 19 d’octubre, i actualment ja es pot demanar cita prèvia. Com la resta d’informacions, aquesta també es pot trobar al web de l’ajuntament municipal.


Autor: Redacció


#santgregori #covid


#santgregori #covid





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...