Notícies més llegides



Baix Empordà


Calonge i Sant Antoni

Sant Antoni amplia la Fira de Vehicles Low Cost

Baix Empordà  -  07/10/2020  -  12:54

La Fira obre portes aquest divendres 9 d'octubre a la tarda i fins diumenge 11 d'octubre




La Fira del Vehicle Low Cost torna a Sant Antoni ampliant l'espai d'exposició. Aquest esdeveniment, que enguany arriba a l'onzena edició, tindrà lloc al Palau Firal de Sant Antoni i enguany amplia la zona d'exposició afegint el Pavelló d'Esports, situat just al costat del Palau Firal. El proper divendres 9 d'octubre obrirà les portes l'onzena edició de la Fira de Vehicles Low Cost de Sant Antoni de Calonge, amb més de 3.000 metres quadrats. La fira estarà oberta divendres a la tarda de les quatre a les vuit i tot dissabte i diumenge de les deu del matí a les vuit del vespre.

Durant tot el cap de setmana participaran en aquesta fira una quinzena d'expositors, que posaran a la venda un total de 100 vehicles d'ocasió i kilòmetre 0 amb preus de venta especials durant la fira, i també hi haurà una zona de caravàning i camper, estands de recanvis i merchandising i servei de menjar amb Food Truk.

Aquesta mostra de vehicles d'ocasió està consolidada com l'aparador per trobar tot tipus de vehicles de segona mà en bon estat i a bon preu. La Fira de Vehicles Low Cost arriba a l'onzena edició amb una oferta que inclou cotxes, motos, bicis, patinets i també la segona edició del Caravaning Low Cost.

La Fira del Vehicle Low Cost estava inicialment prevista pels dies 3, 4 i 5 d'abril i es va haver de suspendre per la Covid19. Aquest esdeveniment està organitzat per l'Associació Comarcal de Vehicles Empordà – Clàssics Rent Services amb la col·laboració de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i Events Garbí.


Autor: Redacció


#calonge


#calonge





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...