Notícies més llegides



Alt Empordà


Castelló d'Empúries

'La Natura és salut' arriba la Setmana de la Natura 2020 a l'Ecomuseu-Farinera

Alt Empordà  -  28/09/2020  -  15:09

Durant l'activitat us podreu fer una fotografia amb un cartell que portarà com a lema #NaturaésSalut per tal de compartir a les xarxes socials




La Setmana de la Natura tindrà lloc del 3 a l'11 d'octubre de 2020 a tot Catalunya i permetrà posar en valor la conservació de la natura. La crisi sanitària, social i econòmica que estem vivint en aquests temps posa en relleu la relació directa de la salut de les persones amb la del nostre entorn. Per això, ara més que mai, cal fer visible la necessitat d'implicar-nos col·lectivament per assegurar l'equilibri dels ecosistemes: la salut de l'aigua dels nostres rius, l'aire que respirem, la salut de les aus, els pol·linitzadors o la vida del sòl que ens proveeix d'aliments.

Més de 100 activitats ja estan previstes i són consultables a https://setmananatura.cat/2020. L'Ecomuseu-Farinera hi participa programant l'activitat: Explorem l'espai EmpordàNA'T i la salut del riu La Muga!. Descobrirem l'espai EmpordàNA'T, porta d'entrada als quatre parcs de l'Empordà, i gaudirem d'una passejada que ens portarà fins al riu La Muga on investigarem la seva salut. Serà el diumenge 4 d'octubre de 2020 a les 11h. És una activitat gratuïta i requereix inscripció prèvia al telèfon 972 250 512.

Durant l'activitat us podreu fer una fotografia amb un cartell que portarà com a lema #NaturaésSalut per tal de compartir a les xarxes socials.


Autor: Redacció


#castello


#castello





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...