Notícies més llegides




+ Notícies


Girona

Cursa virtual contra el càncer de mama

+ Notícies  -  28/09/2020  -  10:49

L'Oncolliga fa una crida a 'tenyir de rosa' els pobles i ciutats gironins durant el cap de setmana més proper al Dia Mundial del Càncer de Mama (19 d'octubre)




La Fundació Oncolliga Girona i les seves delegacions s'han vist oblidades a anul·lar quasi totes les activitats solidàries que organitzaven per recaptar fons a causa de les mesures de protecció de la Covid19. Malgrat tot, l'entitat no es rendeix i tira d'imaginació per buscar noves fórmules que animin la gent a col·laborar per continuar ajudant els malalts de càncer i les seves famílies.

Així ha nascut la Cursa de les Mames, una iniciativa solidària en la qual s'anima els participants a fer una ruta de 5 o 10 km per l'entorn del seu municipi durant el cap de setmana més proper al Dia Mundial del Càncer de Mama, que se celebra el 19 d'octubre.

La iniciativa està impulsada per més d'una trentena de delegacions locals d'Oncolliga que habilitaran punts de recollida de la samarreta commemorativa de l'esdeveniment. La cursa està oberta a persones de qualsevol edat i es pot fer sol o en companyia d'amics i familiars, si bé des de l'organització es fa una crida a la prudència per tal de complir les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries.

Per participar-hi cal fer un donatiu de 10 euros i les inscripcions es poden fer fins al diumenge 4 d'octubre via online a través del web de l'entitat (www.oncolligagirona.cat) o presencialment en algunes de les poblacions adherides. En el moment d'inscriure's online, els participants han d'indicar a quina població aniran a recollir la samarreta, però no necessàriament han de fer la cursa en aquesta mateixa població, ja que poden escollir lliurement el seu itinerari.

"Proposem que la gent surti a fer esport amb la samarreta de la cursa, es faci una foto i la comparteixi amb l'etiqueta #correperlesmames perquè l'onada rosa envaeixi també les xarxes socials i d'aquesta manera contribuïm a la sensibilització sobre el càncer de mama", han explicat fonts de l'organització.


Autor: Redacció


#girona #oncolliga


#girona #oncolliga





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...