Notícies més llegides




La Garrotxa


Sant Joan les Fots

Acte de record a la Fira Internacional de Bruixeria perquè 'no es perdi la màgia'

La Garrotxa  -  25/09/2020  -  17:24

El centre neuràlgic de l'acte no serà el Clot de l'Infern (on es desenvolupa tradicionalment la fira) sinó el Prat de Can Miquelet




Aquest proper diumenge 4 d'octubre, celebrem un acte de record a la Fira Internacional de Bruixeria. Coincidint amb el cap de setmana on estava prevista la quinzena edició, es farà un acte de record "perquè no es perdi la màgia" d'aquest esdeveniment tan especial a Sant Joan les Fonts.

El centre neuràlgic de l'acte no serà el Clot de l'Infern (on es desenvolupa tradicionalment la fira) sinó el Prat de Can Miquelet. La primera part d'aquest esdeveniment serà una presentació de les Àvies Remeieres de l'Associació de Pedra Tosca. Aquest col·lectiu, habitual a les darreres edicions de la Fira, hi presentaran 'Les Herbes de les Bruixes'. Posteriorment, a les 11.45, es farà el lliurament d'una nova edició del Premi de Contes Fantàstics que s'ha tornat a convocar aquest any.

Finalment, a les 12 del migdia, hi haurà el ritual de sanació. Una activitat com aquesta és la que sol obrir la Fira, però aquest cop es farà per cloure l'acte de record. Una vegada més, anirà a càrrec de l'Imma del Destí i la Rosa Collelldevall (la Dama Blanca).

Durant els actes, tots a l'aire lliure, s'aplicaran totes les mesures sanitàries que pertoquen i caldrà fer ús de mascareta i mantenir la distància social en tot moment.


Autor: Redacció


#santjoanlesfonts


#santjoanlesfonts





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...