Notícies més llegides




El Ripollès


Ripoll

Ripoll serà el punt de mira de tots els aficionats al trial aquest cap de setmana

El Ripollès  -  22/09/2020  -  14:36

El Ripoll Motor Club serà l'encarregat de l'organització de la prova, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ripoll




Ripoll acull aquest cap de setmana, 26 i 27 de setembre, una de les proves del Campionat d'Espanya de Trial en totes les categories: TR1, TR2, TR3, TR4, Júnior, Cadet 125, Cadet superior a 125, Femení TR1, Femení TR2, Femení TR3, Juvenil A, Juvenil B, Veterà i Trial-I.

El Ripoll Motor Club serà l'encarregat de l'organització de la prova, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ripoll, tractaran d'oferir als participants un trial en el qual gaudir al màxim. A més aquesta serà la cinquantena edició del Trial del Gall, el que significa cinquanta anys fent trials de màxim nivell a Ripoll, i amb la peculiaritat que el guanyador absolut rebrà com a obsequi un gall viu.

A causa de la COVID-19 la cita de Ripoll serà la tercera de la temporada, d'un total de cinc, de les quals seran totes dobles menys la primera i l'última. Això fa un total de vuit jornades puntuables, suficients per salvar un campionat a què les circumstàncies han obligat a comprimir-se. Amb la presència dels millors pilots del món de trial destacant per exemple Gabriel Marcelli, ex alumne del Centre de Tecnificació Esportiva del Ripollès (CTER), Adam Raga o Jeroni Fajardo, entre d'altres, el nivell promet ser elevat. A més, a la categoria Junior, també hi participaran els pilots del CTER Jordi Lestang. Oriol Girò., David Olmedo i Roger Casas i a la categoria cadet 125 cc Alex Villalba i Bernat Vendrell.

El pàdoc estarà ubicat a La Devesa de Pla i la competició es realitzarà al paratge dels tres plans i obaga del Catllar. La primera sortida serà dissabte a les 9 del matí, un pilot de cada categoria cada minut. Després de la primera volta del circuit, caldrà retornar al pàdoc per seguidament realitzar la segona volta. Aquests dies el Motor Ripoll Club ja està marcant les zones, que seran diferents segons la categoria i estaran dividides en dos grups. En tota la competició s'evitaran massificacions i cues a les zones i el recorregut. Per aquest motiu es demana a veïns i veïnes i al públic assistent que segueixin en tot moment les indicacions de l'organització.

L'alcalde Jordi Munell ha declarat que "per Ripoll acollir aquest prova d'àmbit estatal és un pas més per a ser referents del món del trial" destacant que "alguns dels participants com Marcelli han sorgit de l'escola Trial Talents del Centre de Tecnificació Esportiva ubicat a aquí Ripoll". Munell també ha afegit que "celebrar una prova d'aquest nivell és un revulsiu econòmic pel municipi per a totes les persones que mou" i no ha volgut acabar sense nomenar que tal com es promou la cultura segura, Ripoll també aposta per l'esport segur.

Per la seva banda Josep Soldevila, president del Motor Ripoll Club i coordinador de la comissió de Trial de la Real Federació de Motociclisme Espanyol (RFME) ha destacat el compromís que té pel club organitzar aquest campionat, destacant que "amb una previsió d'uns 150 participants el marcatge i muntatge de les zones és tot un repte per a nosaltres, així com tota l'organització del pàdoc, que per motius de la COVID-19 serà tancat al públic". Soldevila també ha agraït la implicació per una banda de l'Ajuntament en l'organització i la de totes les persones voluntàries, que ja fa dies treballen en el muntatge d'aquesta prova.

Recordar un cop més la importància de respectar totes les mesures establertes per tal d'evitar la propagació de la COVID-19. L'entrada al pàdoc estarà restringida només als equips i corredors i a les persones de l'organització. Els espectadors es poden desplaçar a la zona del trial, sense moto, amb mascareta i respectant la distància i totes les mesures establertes per les autoritats competents, com per exemple no ser grups majors de 10 persones.


Autor: Redacció


#ripoll #trial


#ripoll #trial





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...