Notícies més llegides



Actualitat Girona


Girona

L'Ajuntament de Girona convoca una nova edició del Concurs de Fotografia Solidària

Actualitat Girona  -  18/09/2020  -  16:27

L'objectiu de la iniciativa és sensibilitzar la ciutadania sobre temàtiques relacionades amb la cooperació al desenvolupament


Fotografia guanyadora del concurs 2017 /Jordi Albertí

Fotografia guanyadora del concurs 2017 /Jordi Albertí



L’Ajuntament de Girona ha convocat una nova edició del Concurs de Fotografia Solidària, que té per objectiu sensibilitzar la ciutadania sobre temàtiques relacionades amb la cooperació al desenvolupament. La tasca sensibilitzadora i educativa es vol aconseguir mitjançant la creació d’un fons documental amb imatges de qualitat per fer difusió de les activitats de la Unitat de Cooperació del consistori, com ara xerrades, exposicions i el Cicle de Cinema i Solidaritat que s’organitza cada any a Girona.

El tema de les fotografies participants haurà d’estar lligat a la sensibilització per al desenvolupament i abordar temàtiques com les desigualtats nord-sud, la interculturalitat, les condicions de vida o el paper de la dona en els països empobrits. La fotografia guanyadora rebrà un premi en metàl·lic de 360 euros, destinat a la compra de material fotogràfic.

La fotografia premiada podrà ser utilitzada per a la difusió d’activitats de la Unitat de Cooperació per part dels diversos actors de la cooperació gironina, i les fotografies presentades també podran ser usades per l’Ajuntament de Girona a l’hora de crear documentació gràfica per a publicacions o material digital, segons s’especifica a les bases del concurs.

La darrera edició de la iniciativa va tenir lloc el 2017 i aquest any s’ha reprès amb una convocatòria que ja és oberta i a la qual es podrà participar fins al 15 d’octubre. Trobareu tota la informació del concurs al següent enllaç.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...