Notícies més llegides




Baix Empordà


Calonge i Sant Antoni

Els 9 regidors de l'oposició de Calonge i Sant Antoni presenten una moció per un govern d'emergència i d'unitat

Baix Empordà  -  17/09/2020  -  15:07

El futur govern liderarà una acció centrada en les persones, activant com a primeres mesures un Pla de Xoc, obert a la ciutadania i a les entitats, per fer front a la crisi sanitària, social i econòmica i establir sinèrgies i fer xarxa entre els diferents sectors


Aj.Calonge

Aj.Calonge



Els 9 regidors de Junts, el Partit dels Socialistes de Catalunya, Republicans i el Partit Popular de Calonge i Sant Antoni han presentat una moció per un govern d'unitat per fer front a l'actual crisi que viu el municipi. Tècnicament, la moció de censura s'ha registrat aquest matí, 17 de setembre, a l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni.

Davant la necessitat urgent de fer front i donar respostes a la crisi produïda per la tempesta Glòria i la crisi sanitària, econòmica i social provocada per la COVID19, els 9 regidors de l'oposició, superant les sigles dels partits i escoltant a la ciutadania, han fet el pas per compondre un govern que capgiri l'actual situació de paràlisi.

Les diferents crisis del govern de coalició d'ERC i Avancem i la manca de propostes i accions del fins ara govern municipal, en l'actual context colpidor de crisi del nostre municipi, així com, l'escolta activa amb la ciutadania i de diferents sectors de Calonge i Sant Antoni, han empès als 9 regidors de l'oposició a conformar un govern d'emergència i d'unitat per la reactivació del municipi i d'una acció de govern centrada, sobretot, en les persones.

Així, el futur equip de govern aprovarà com a primeres mesures un Pla de Xoc obert, per sumar-hi els millors esforços, propostes i talent de la ciutadania i entitats. Aquest Pla de xoc vol ser un pacte transversal per a la reactivació, un gran acord entre les forces polítiques del municipi i els diferents sectors, més afectats per la crisi, de Calonge i Sant Antoni. "Hem de comptar amb la col·laboració de la ciutadania i del teixit associatiu del municipi per superar l'actual context de dificultats. Hem de saber treballar eficaçment per damunt de partits i ideologies. És el que ens demana el moment, fins i tot en la seva lletra més petita." han afirmat els 9 regidors.


Autor: Redacció


#calonge


#calonge





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...