Notícies més llegides




Baix Empordà


Platja d'Aro

La 'Botiga al carrer' de Platja d'Aro torna aquesta setmana amb la celebració del seu 20è aniversari

Baix Empordà  -  08/09/2020  -  17:51

Un sorteig extraordinari que inclou una estada en un hotel amb esmorzar, un menú gastronòmic i un val regal de 1.000€ per bescanviar en un mínim de deu establiments




La campanya de la 'Botiga al carrer' de Platja d'Aro torna aquesta setmana amb la celebració del seu 20è aniversari i amb un al·licient molt especial: un sorteig extraordinari.
L'afortunat o afortunada podrà gaudir -acompanyada d'una altra persona- d'una estada d'una nit en una habitació doble a l'Hotel Bulevard amb esmorzar inclòs; d'un val per a dos menús gastronòmics al restaurant ChiaraMar; i d'un súper val regal de 1.000€ per bescanviar en un mínim de deu establiments participants.

Un any més, l'Associació d'Empresaris de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró (AdEM) serà l'organitzadora d'un esdeveniment que, malgrat el context marcat per la pandèmia, s'espera que tingui una bona acollida entre els assistents. En aquest sentit, el fet que la 'Botiga al carrer' comenci en una data festiva i tan especial com l'11 de setembre i s'allargui durant tot el cap de setmana, fa que les previsions siguin molt positives.

Requisits del sorteig

Les persones que vulguin optar als fantàstics premis del sorteig extraordinari hauran de complir una sèrie de pautes: seguir el perfil d'Instagram de l'AdEM, comprar a qualsevol dels establiments participants i fer-se una selfie mostrant la bossa de compra de la 'Botiga al carrer' amb els productes adquirits. Completats aquests passos, només caldrà publicar la fotografia en qüestió a la story personal durant els dies de la campanya, etiquetar a la botiga i a l'AdEM i utilitzar el hashtag #botigaalcarrerpda.

Cal tenir en compte que es podran publicar les stories que es vulgui sempre que es tracti de compres i establiments diferents. Una altra condició és que el regal de 1.000€ s'haurà de bescanviar en un mínim de 10 botigues participants en la 'Botiga al carrer', amb un màxim de 100€ a gastar en cada establiment.

Un cop finalitzat el termini de participació -diumenge 13 de setembre a les 23:59h- el dilluns es realitzarà el sorteig i l'elecció del guanyador/a es publicarà a la story del perfil d'Instagram de l'AdEM. El premi caduca el 31 de desembre del 2020.

'Botiga al carrer'

Els 20 anys de la campanya arriben en un moment complicat pel sector turístic i empresarial. Però lluny de tirar la tovallola, des de l'AdEM són optimistes i defensen que, ara més que mai, cal seguir impulsant accions atractives pels visitants que ajudin a enfortir el teixit comercial i empresarial del municipi.

La clau de l'èxit d'un dels esdeveniments més esperats de l'any a Platja d'Aro i al conjunt de la Costa Brava no és altra que la feina ben feta i l'ambició de seguir millorant. Enguany els dos elements s'han multiplicat i, de nou, es farà patent que Platja d'Aro és un indret capdavanter en oci, restauració i shopping.

A banda de la celebració del sorteig extraordinari, durant la 'Botiga al carrer' també hi haurà activitats infantils, shows de màgia, pallassos, taller de globoflèxia, maquillatge i altres activitats pels més petits de la casa, sempre complint amb les mesures de seguretat pertinents.


Autor: Redacció


#platjadaro #botigaalcarrer


#platjadaro #botigaalcarrer





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...