Notícies més llegides




El Ripollès


Ripoll

L'Ajuntament de Ripoll fa els primers passos per dotar a la Policia Local d'una unitat canina

El Ripollès  -  28/08/2020  -  18:31

La regidora de Seguretat Ciutadana Ma Dolors Vilalta apunta que "les Unitats Canines de les policies locals s'han convertit en una eina de referència i amb molt bons resultats per a aquests cossos policials"




Amb la voluntat de millorar la seguretat ciutadana i treballar en la lluita contra el tràfic d'estupefaents, entre d'altres, l'ajuntament ha contractat els serveis de l'empresa de gossos d'intervenció APAK-9 perquè treballi juntament amb el cos municipal de la policia. Així es comptarà amb el suport d'un gos ensinistrat amb la finalitat de l'ús per a la seguretat pública i la recerca policíaca i d'un guia preparat en aquest àmbit i que ja manté una estreta relació amb el gos.

Aquesta unitat canina, per ara temporal, serà clau per dur a terme tasques de prevenció i detecció davant de centres educatius i de punts de venda i consum de substàncies estupefaents, així com per donar suport als controls d'alcoholèmia i d'altres drogues. Una de les accions que també es contemplen dins aquest projecte és la de realitzar xerrades i campanyes als centres educatius per conscienciar del perill de les drogues i en la responsabilitat de la tinença i cura d'un gos.

La regidora de Seguretat Ciutadana Ma Dolors Vilalta apunta que "les Unitats Canines de les policies locals s'han convertit en una eina de referència i amb molt bons resultats per a aquests cossos policials" i afegeix que "treballar amb una empresa especialitzada en unitats canines ens ofereix la garantia que entre el guia i el gos existeix el binomi perfecte"


Autor: Redacció


#ripoll #policialocal


#ripoll #policialocal





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...