Notícies més llegides



La Selva


Vidreres

Vidreres anul·la la Festa Major per evitar contagis

La Selva  -  27/08/2020  -  12:07

El consistori està pendent de l'evolució de la situació per si es poden reprogramar algunes activitats més endavant


Vidreres

Vidreres



L'Ajuntament de Vidreres ha decidit anul·lar la Festa Major, que s'havia de celebrar del 3 al 7 de setembre, per evitar contagis de coronavirus. Malgrat que el programa que s'havia presentat per aquest any ja comptava amb estrictes mesures de seguretat contra la covid-19, com aforaments limitats, reserva d'entrades, distància interpersonal i mesures higièniques, finalment l'evolució de la situació sanitària ha fet que finalment no tiri endavant.

El consistori explica que les autoritats sanitàries desaconsellen la celebració d'actes multitudinaris i per això s'ha optat per la prudència i la responsabilitat. L'alcalde de Vidreres, Jordi Camps, destaca que "en tot moment hem estat pendents de l'evolució de la pandèmia, hem fet i refet la programació de Festa Major moltes vegades per intentar adaptar-la, però el primer són les persones i la seva salut". "Tot i que ens sap molt greu aquest any ens cal ser prudents i quedar-nos a casa", afegeix.

Actualment és impossible saber si es podran recuperar les activitats suspeses, però l'Ajuntament continua amatent al desenvolupament de la situació per veure si es pot reprogramar alguna activitat més endavant, quan no hi hagi risc de contagi, o si les activitats es traslladaran directament el setembre del 2021.

En qualsevol cas, el consistori vol agrair la feina feta per voluntaris i entitats, que han treballat per poder celebrar una festa que finalment no serà possible.


Autor: Redacció


#vidreres #covid


#vidreres #covid





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...