Notícies més llegides



+ Notícies


Llagostera

Detenen un home a Llagostera que venia un propulsor submarí robat als Bombers

+ Notícies  -  11/08/2020  -  15:43

L'aparell està valorat en uns 1.800 euros i es venia a través d'un portal de compravenda d'objectes de segona mà a Internet




Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 6 d'agost, a Llagostera (Gironès), un home de 44 anys, de nacionalitat espanyola i veí d'aquesta població, com a presumpte autor d'un delicte de receptació i altres conductes afins.
El passat 10 de juny un bomber va denunciar a la comissaria dels Mossos de Cerdanyola del Vallès, que mentre treballava en diversos serveis a les comarques del Vallès, la Selva i el Baix Empordà li havien sostret, de dins la furgoneta, un propulsor submarí valorat en 1.800 euros. El propulsor va ser sostret de la part posterior del vehicle.

A finals del mes de juliol, i gràcies a la col·laboració de la víctima, la Unitat d'Investigació de Girona va tenir coneixement que un propulsor similar al sostret estava a la venda a través d'una aplicació de compravenda d'objectes de segona mà a Internet. L'anunciant es trobava a la zona de Llagostera i venia el propulsor per 2.000 euros.

Els investigadors van localitzar el responsable de l'anunci i van comprovar que es tractava del propulsor robat. El venedor va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte de receptació per intentar vendre un objecte que havia estat denunciat com a sostret i obtenir-ne un benefici econòmic.

El detingut, a qui no li consten antecedents, serà citat properament per declarar davant l'autoritat judicial competent.


Autor: Redacció


#llagostera


#llagostera





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...