Notícies més llegides




Alt Empordà


Roses

El Carnaval de Roses 2021 se suspèn

Alt Empordà  -  11/08/2020  -  14:08

La situació actual de crisi sanitària i el fet de no poder preveure en aquests moments quina serà l'evolució de la pandèmia ni d'establir quines mesures de seguretat i prevenció caldrà complir al llarg dels propers mesos


Carmaval de Roses

Carmaval de Roses



Ahir dilluns va tenir lloc una sessió del Consell del Carnaval de Roses, integrat per les colles de carnaval de la població i l'Ajuntament, en la qual es va establir la suspensió de la celebració del Carnaval de Roses 2021, previst per al proper mes de febrer.

La situació actual de crisi sanitària i el fet de no poder preveure en aquests moments quina serà l'evolució de la pandèmia ni d'establir quines mesures de seguretat i prevenció caldrà complir al llarg dels propers mesos, han motivat que el consell consensués ahir i decidís, per unanimitat de tots els presents, la suspensió del Carnaval de Roses 2021 que havia de tenir lloc de l'11 al 15 de febrer.

Les necessitats d'evitar qualsevol mena d'aglomeració i d'acte massiu i de fer prevaldre la distància de seguretat interpersonal en qualsevol trobada, impossibilita per complet la realització de les diferents passades i balls que caracteritzen el carnaval rosinc. Davant això, colles i ajuntament van coincidir ahir en considerar que la recerca d'alternatives basades en el distanciament i en el control d'aforaments, faria perdre l'essència del carnestoltes de Roses.

El possible ajornament a altres dates també es va considerar inviable. La dedicació en la realització de disfresses i carrosses per part de les colles de Carnaval és absoluta, i és molt habitual que els components de les mateixes comencin a adquirir materials i a treballar amb intensitat en la seva elaboració amb molts mesos d'antelació. Davant tots aquests components, el Consell del Carnaval va prendre ahir la decisió de la suspensió de la festa.


Autor: Redacció


#roses #carnaval #covid


#roses #carnaval #covid





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...