Notícies més llegides





Baix Empordà


Platja d'Aro

Platja d’Aro presenta un nou model de quiosc d’ONCE

Baix Empordà  -  10/08/2020  -  17:35

L’espai, situat a l’Avinguda S’Agaró, és més accessible, ecològic i proper al públic


Albert Busquets / GN

Albert Busquets / GN



Aquest migdia, a partir de dos quarts de dues, ONCE ha presentat a Platja d’Aro, concretament a l’Avinguda S’Agaró, número 42, el seu nou model de quiosc, un format que resulta més accessible, ecològic i proper al públic. L’acte, ha comptat amb la presència de l’alcalde de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, Maurici Jiménez; el delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Enric Botí; el director de l’ONCE a Girona; Francisco Rodríguez, i el venedor dels productes de joc de l’organització Ángel de la Peña. 

Durant la presentació s’han remarcat alguns dels valors afegits que aporten els nous models de quioscs. En aquest sentit, s’ha subratllat la qualitat dels materials, “biodegradables”, així com la “millor exposició dels productes” que brinda, la “comoditat” que suposa per als treballadors o l’adaptació dels nous punts de venda a l’entorn urbanístic. 

Per la seva banda, l’alcalde ha agraït la tasca de l’ONCE: “Us vull traslladar l’enhorabona per la tasca que feu dia rere dia, per fer un pas més. Totes aquestes persones que teniu treballant en aquests espais, treballant per guanyar-se la vida però també per repartir il·lusions, és important per a l’organització, però també pel municipi”, ha detallat Jiménez, que també ha valorat positivament l’estètica del nou model de quiosc. 

L’alcalde, precisament, s’ha situat durant uns minuts darrere del vitrall de l’oficina que es presentava avui per vendre alguns números als clients. Aquesta ha estat la nota curiosa d’una jornada que ha suposat un clar pas endavant d’ONCE amb matèria de venda al públic.

 

 


Autor: Redacció


#platjadaro #once


#platjadaro #once






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...