Notícies més llegides



Baix Empordà


Platja d'Aro

Platja d'Aro celebra del 12 al 16 d'agost la Festa Major amb una vintena d'activitats gratuïtes, a l'aire lliure i amb aforament limitat o entrada prèvia

Baix Empordà  -  07/08/2020  -  08:45

Actuacions d'Orquestra Maribel, Els Montgrins, Please, Los 80 Principales o Doctor Prats


Festa Major

Festa Major



Platja d'Aro celebra del 12 al 16 d'agost la seva Festa Major 2020, amb una vintena d'activitats adaptades a les circumstàncies actuals: totes són gratuïtes, a l'aire lliure i tenen l'aforament limitat o bé cal recollir l'entrada prèviament. L'agenda d'actes ofereix una proposta que té la voluntat d'esdevenir atractiva per a tots els públics i totes les edats, on la música i l'animació infantil i familiar són les grans protagonistes de la programació dissenyada per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró.

Les activitats infantils i les sardanes a la Plaça Major tenen l'aforament limitat, però no requereixen la retirada prèvia d'entrades; en canvi les actuacions musicals a la Plaça del Mil·lenari o a la zona de la Masia Bas (amb un aforament de 500 persones i seients respectant la distància de seguretat) s'han de retirar prèviament: de dilluns a divendres (9-21 h) o els caps de setmana (11-13 h i 18-21 h) al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro; i de dimarts a divendres -de l'11 al 16 d'agost- (18-21 h) o el cap de setmana 15 i 16 d'agost (11-13 h i 18-21 h) al Castell de Benedormiens de Castell d'Aro.

En l'àmbit musical a la zona de la Masia Bas hi actuaran Som Reggae i DJ Evelyn en el marc de la Nit Jove; i posteriorment l'Orquestra Maribel amb les seves originals versions (dimecres 12 d'agost · 19 h i 23 h); Please -banda de tribut a U2- (dijous 13 d'agost · 22.30 h); Los 80 Principals per repassar les millors cançons rock de tots els temps (divendres 14 d'agost · 22.20 h); i l'original proposta de La Dinamo -els músics toquen sobre bicicletes- i els populars Doctor Prats -triomfadors dels darrers mesos amb la cançó Tot Anirà Bé- (dissabte 15 d'agost · 22 h) i doble sessió del concert de l'Orquestra Els Montgrins (diumenge 16 d'agost · 20 i 23 h). També s'han programat sardanes per escoltar a la Plaça Major amb La Principal de Cassà (dissabte 15 d'agost · 20 h) i havaneres amb cremat popular a la Plaça del Mil·lenari amb Son de l'Havana (dissabte 15 d'agost · 22.30 h).

En relació a les propostes d'animació infantil i familiar els Jardins de la Masia Bas són escenari de l'espectacle Això és màgia! del Màgic Raül -amb inscripció prèvia a biblioteca@platjadaro.com- (dimecres 12 d'agost · 18 h), i la Plaça Major -amb aforament limitat- acull la resta d'espectacles: Safari amb la Companyia La Baldufa (dijous 13 d'agost · 19 h), El llop ferotge amb la Companyia Príncep Totilau (divendres 14 d'agost · 19 h), Balloon Show amb Soy La Fiesta (dissabte 15 d'agost · 18.30 h) i els jocs gegants en petit format de la Companyia Quiràlia (diumenge 16 d'agost · 18.30 h).

Altres propostes són el popular Concurs de captura de síndries a la zona de Cavall Bernat de la Platja Gran (dimecres 12 d'agost · 11 h), la tradicional missa solemne a l'Església parroquial de Santa Maria (dissabte 15 d'agost · 12 h) i la vuitena edició de la fira de col·leccionisme Firafan al Palau d'Esports i Congressos (diumenge 16 d'agost · 11-21 h): 25 estands de productes relacionats amb el cinema, sèries de televisió i d'animació, còmic, literatura fantàstica i de ciència-ficció, música, videojocs i tot el marxandatge relacionat. Entrada gratuïta amb reserva prèvia en línia al lloc web www.arocinema.com escollint entre tres franges horàries d'accés (10-13.30 h · 14-17.30 h · 18-20.30 h).

Altres activitats complementàries que s'ofereixen els mateixos dies de la Festa Major a Platja d'Aro són sessions d'hipopressius (dilluns 10 i dimecres 12 d'agost · 9.30 h), de ioga en família (dimarts 11 i dijous 13 d'agost · 9 h) i de ioga al Parc dels Estanys (dimarts 11 i dijous 13 d'agost · 19 h). També la fira de brocanters (dimecres 12 i dissabte 15 d'agost · 9-20 h), les visites guiades escultòrica i naturalista al Parc dels Estanys (divendres 14 i dissabte 15 d'agost · 19 h) o les exposicions simultànies d'escultura d'Ángel Camino a la Masia Bas i al Parc dels Estanys. Alhora l'Associació Culturejant i l'Associació d'Empresaris han programat la vetllada musical i literària Com sona un llibre als jardins del Club Nàutic Port d'Aro (dissabte 15 d'agost · 20 h) amb la interpretació de la banda sonora del llibre La noia del violoncel de Jordi Campoy Boada (aforament limitat i reserva prèvia a aculturejant@gmail.com o whats 636 850 533).


Autor: Redacció


#festamajor #platjadaro


#festamajor #platjadaro


Arxiu adjunt

Programa Festa Major





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...