Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

'De botiga a botiga', el nou format de botiga al carrer d'aquest estiu a Olot

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  05/08/2020  -  09:16

Arran la situació per la COVID-19, la campanya promocional de descomptes s'allarga durant una setmana i s'oferiran obsequis




'De botiga a botiga' és el nom del nou format de la botiga al carrer d'aquest estiu a Olot. Degut a la pandèmia de la COVID-19 i posant per davant de tot, la seguretat dels veïns i veïnes, l'Associació de Comerciants d'Olot (ACO) ha adaptat el format de la botiga al carrer traslladant-la a l'interior dels establiments.

En comptes d'un dia i mig, l'edició d'enguany d'estiu durarà una setmana  'del 24 al 29 d'agost' i els ciutadans que comprin algun producte de la cinquantena d'establiments participants podran optar a diversos obsequis com vals de regal per gaudir de gelats, cafès, llaminadures o altres productes gratuïtament.

Fins ara, la botiga al carrer es portava a terme entre un divendres i un dissabte quan les botigues associades de l'ACO oferien descomptes traslladant el seu negoci al carrer. Aquest cop, a causa de la situació per la COVID-19 i amb la voluntat d'evitar aglomeracions, des de l'entitat han volgut adaptar-se i apropar-se encara més als veïns i veïnes oferint una botiga al carrer ben diferent.

Amb aquest nou format, s'eviten aglomeracions i l'afluència a l'interior dels establiments és més fàcilment controlable que al carrer. Alhora, la campanya vol ser una nova forma de potenciar el comerç local i de proximitat; sumant-se així a les diverses iniciatives promocionals que des de l'ACO, l'Ajuntament d'Olot i DinàmiG s'han engegat darrerament per donar suport al comerç olotí tals com 'El passaport de l'ACO' o la campanya 'Triem a prop, donem vida a Olot'; part de les 122 mesures del Pla de Reactivació i d'Ocupació d'Olot i La Garrotxa.

Del 24 al 29 d'agost, els establiments oferiran un seguit de descomptes especials i tots els ciutadans que adquireixin un producte podran extreure una butlleta de les urnes que trobaran a cada botiga. A través d'aquestes butlletes 'algunes estaran premiades i altres no' s'oferiran obsequis als compradors. Abans d'extreure les butlletes, caldrà desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic. Al mateix temps, els establiments participants continuaran mantenint totes les mesures sanitàries estipulades per poder gaudir d'aquesta iniciativa amb tota seguretat.


Autor: Redacció


#botigaalcarrer #olot #lagarrotxa


#botigaalcarrer #olot #lagarrotxa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...