Notícies més llegides



Baix Empordà


Calonge i Sant Antoni

El govern de Calonge i Sant Antoni aprova l'actualització del projecte de Mas Pere, que rebaixarà el cost en 607.000€

Baix Empordà  -  30/07/2020  -  14:47

La previsió és adjudicar les obres durant l'últim trimestre d'enguany, i poder començar la seva execució el primer trimestre de 2021




La Junta de Govern de Calonge i Sant Antoni ha aprovat avui l'actualització del projecte de les obres de reforma i millora de la urbanització Mas Pere (PAU-1 MAS Pere). La principal novetat d'aquesta actualització és que suposarà una rebaixa d'uns 607.000€ respecte al projecte inicial, de manera que redueix el cost total de la inversió. Així, el projecte de reurbanització de Mas Pere tindrà un cos d'11.306.522,62.-€, IVA inclòs. La rebaixa en l'import d'aquest projecte era una de les peticions per part dels veïns i veïnes d'aquesta urbanització, ja que suposarà una rebaixa també en l'import de les quotes d'urbanització que han de pagar els propietaris.

Aquesta rebaixa s'ha aconseguit amb l'actualització de les condicions del subministrament elèctric, així com amb diversos ajustaments que no afecten substancialment el projecte inicial. Amb l'aprovació de l'actualització del projecte de reforma i millora de Mas Pere el govern de Calonge i Sant Antoni fa un pas més en el camí per poder executar les obres en els carrers d'aquesta urbanització. Ara, un cop aprovada l'actualització del projecte, el següent pas és la licitació de les obres. Actualment l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni treballa amb l'objectiu d'iniciar el procediment de licitació a partir del mes de setembre, de manera que la contractació es pugui fer durant l'últim trimestre d'aquest any. D'aquesta manera la previsió és que l'execució de les obres pugui començar durant el primer trimestre de 2021.

El projecte d'obres de Mas Pere preveu fer una actuació integral. En aquest sentit, les obres contemplen la construcció de la xarxa d'enllumenat, de clavegueram, d'aigua i de telefonia. També es farà completament de nou la pavimentació, asfaltat, les voreres i la instal·lació de mobiliari urbà. Aquestes obres tindran un cos aproximat d'11 milions d'euros, la major part dels quals seran finançats per les aportacions dels propietaris. Una altra part serà finançada amb els 358.506'67 euros aportats per l'Entitat Urbanística de Conservació, que en el moment de la seva dissolució va traspassar el seu saldo disponible a l'Ajuntament amb l'objectiu de destinar-lo a les obres.

Mas Pere és una de les grans urbanitzacions de Calonge i Sant Antoni, amb gairebé 700 parcel·les. L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni convocarà properament a tots els propietaris de la urbanització a una sessió informativa per poder explicar els detalls del projecte, ampliar la informació i resoldre tots els dubtes sobre el seu desenvolupament, sobre la previsió del calendari d'execució i informar de les liquidacions i del pagament de les quotes d'urbanització.


Autor: Redacció


#calonge


#calonge





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...