Notícies més llegides



Política


Girona

Isabel Muradàs s'acomiada com a regidora de l'Ajuntament de Girona per motius laborals

Política  -  28/07/2020  -  14:54

Isabel Muradàs ha estat regidora a l'Ajuntament de Girona des de l'any 2011 i, en aquest moment, tenia encomanades les responsabilitats d'educació, d'esports, de recursos humans i d'hisenda, juntament amb els regidors Quim Ruhí i Bea Esporrín, en el grup municipal del PSC a Girona




La regidora del grup municipal del PSC de Girona, Isabel Muradàs, s'acomiada com a regidora per motius laborals. Els pròxims dos anys treballarà a Madrid en Comissió de Serveis, on també podrà ser al costat de la seva família. La regidora ha explicat que durant tots els anys que ha estat a l'Ajuntament de Girona ha treballat per tal que l'Ajuntament estigui al costat de les persones i que han estat uns anys molt enriquidors i fructífers com a Primera Tinent d'alcalde, primer, i com a regidora després a la institució més pròxima a la ciutadania, ha dit.

La portaveu del grup municipal del PSC de Girona, Sílvia Paneque, ha agraït l'humanisme i el compromís de la regidora Muradàs amb la ciutat de Girona."Em sap greu marxar del grup municipal del PSC de Girona on he trobat un equip humà i sempre disposat a treballar per a Girona.

Estic convençuda que ho seguiran fent tan bé com ho han fet fins ara", ha dit Isabel Muradàs."També em sap greu acomiadar-me de l'Ajuntament de Girona on he trobat moltes persones que hi treballen cada dia per tenir la millor ciutat i els millorsserveis per a la gent de Girona", ha continuat explicant. A més a més, ha explicat que"aquesta decisió l'he pres a causa d'un canvi laboral. N'estic contenta de fer-ho. A la vegada que m'acomiado amb nostàlgia de l'Ajuntament de Girona, de tots els grupsi del PSC de Girona, amb qui he compartit i comparteixo el projecte polític de ciutat per a Girona", ha conclòs la regidora.

A les eleccions del 2019, Isabel Muradàs va acceptar ser a la llista municipal de Sílvia Paneque, perquè durant el temps que el PSC va ser al govern de Girona l'entesa entre les dues regidores va ser molt positiva i enriquidora. Aquesta col·laboració va ser el motiu principal, a la vegada, que va fer que Sílvia Paneque volgués personalment que Isabel Muradàs l'acompanyés a la llista de les últimes municipals. Totes dues han coincidit a assenyalar que compartíem i compartim que Girona demanda un govern que tingui la ciutat i la ciutadania com a principal prioritat, a més de reconstruir l'escletxa social per mitjà de donar oportunitats a qui no les té. La regidora Muradàs ha subratllat que l'humanisme i l'amor per a Girona varen ser els dos vectors fonamentals per ser a la llista de la Sílvia Paneque, perquè va trobar que hi coincidien plenament.

El PSC de Girona ha volgut agrair els serveis prestats a la regidora Isabel Muradàs. Ha esmentat que va ser una sort que hagués acceptat l'encàrrec d'acompanyar-los a la llista municipal del 2019 i ha recordat que Muradàs ha treballat sempre per una Girona inclusiva per a tots i totes sense excepció. Segons el parer del grup municipal, la feina de la regidora Muradàs en el món universitari, en educació i en esports ha estat magnífic i reconegut àmpliament a Girona. El grup municipal, a més, li desitja tota la sort del món en la nova etapa laboral.


Autor: Redacció


#psc #isabelmuradas


#psc #isabelmuradas





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...