Notícies més llegides




La Selva


Sils

El Consell de la Selva i l'Ajuntament de Sils organitzen una xerrada sobre el nou model de recollida de residus porta a porta dirigida als comerciants de la població

La Selva  -  28/07/2020  -  11:34

Una cinquantena de comerços participen en la sessió informativa, que va comptar amb l'alcalde, Eduard Colomé; el regidor de Medi Ambient, Sergi Urzay, així com tècnics del Consell i Nora




El Consell Comarcal de la Selva i l'Ajuntament de Sils van organitzar una xerrada sobre el nou model de recollida de residus porta a porta dirigida als comerciants d'aquesta població. En el marc d'aquesta sessió informativa hi varen participar una cinquantena de comerços que no es varen voler perdre els motius del canvi en el model de recollida de residus.

En aquesta sessió es van donar a conèixer les raons del canvi, els motius normatius i mediambientals del porta a porta i el funcionament del futur servei de recollida comercial. En aquest sentit, els comerciants van mostrar un especial interès per la convivència de la recollida comercial amb particular als edificis on comparteixen portal, poder percebre els dubtes que tenen els comerciants silencs i silenques. Així mateix, van mostrar interès per possibilitat de combinar recollida municipal i privada per part d'indústries que tenen gestors privats pels seus residus industrials però també generen residus assimilables a domèstics.

L'alcalde de Sils, Eduard Colomé, va destacar la possibilitat que ofereix el porta a porta d'establir sistemes de pagament per generació, que permetran que cadascú pagui per la quantitat de residus que lliure als serveis municipals.

A més de Colomé, a la sessió hi va participar el regidor de Medi Ambient, Sergi Urzay i els tècnics del Consell Comarcal de la Selva i de l'empresa NORA.
Durant les properes setmanes, l'Ajuntament de Sils i el Consell Comarcal de la Selva repetiran aquesta experiència.

El canvi de servei a Sils, al nucli i les urbanitzacions, està previst per al proper mes d'octubre.

El consistori silenc ha delegat aquest servei a l'ens selvatà, que està duent a terme la campanya d'implantació acompanyada d'una campanya de comunicació.


Autor: Redacció


#sils #laselva


#sils #laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...