Notícies més llegides




Política


Salt

El PSC de Salt celebra que el Trueta vagi a Salt

Política  -  17/07/2020  -  17:27

Els socialistes saltencs creuen que s'ha fet justícia amb el dèficit històric en infraestructures de la vila i que permetrà accelerar el desenvolupament del sector sud


Joan Martín

Joan Martín



El PSC de Salt celebra que el Departament de Salut de la Generalitat hagi anunciat l'emplaçament del futur hospital Josep Trueta al municipi. "Tot i que l'anunci arriba amb anys de demora, i quan ja sabíem que tots els criteris tècnics indicaven que el millor emplaçament era el de Salt, l'anunci és una gran oportunitat per la vila i fa justícia al maltractament històric que ha patit. Ha estat una decisió presa en clau d'àrea urbana i en benefici de tots els ciutadans de les comarques gironines "ha explicat Joan Martín, portaveu del PSC de Salt. "És més urgent que mai que el govern municipal comenci a desenvolupar el sector sud amb serveis bàsics com els de salut o universitaris que han de generar un pol d'atracció econòmica per a Salt que permetrà que deixem de ser el municipi pobre de l'àrea urbana de Girona."ha explicat Martín.

Els socialistes creuen que la confirmació que el futur nou Hospital Trueta es situï a Salt és la millor de les notícies, d'una banda perquè és el primer pas perquè la regió sanitària de Girona tingui un Parc Hospitalari de primer nivell i de l'altre perquè per a Salt suposa una gran oportunitat econòmica i social per dinamitzar el sector sud i revertir les arrelades mancances del municipi, afavorint la creació d'ocupació i l'arrelament al municipi.

Els socialistes saltencs han volgut "agrair a la Generalitat que hagi decidit prioritzar els criteris tècnics i sanitaris. El PSC i tot Salt no deixarà passar l'oportunitat de convertir la ciutat en un referent de la qualitat dels serveis sanitaris" i han volgut afegir que "el PSC estarà amatent perquè no hi hagi més retards i l'arribada del Trueta sigui una realitat al 2027, com han anunciat, pel bé de tots els saltencs i saltenques i també de les comarques gironines"."Aquesta és una decisió que permet equilibrar socialment, urbanísticament i econòmicament la gran capital que forma Girona, Salt i els municipis de l'àrea urbana.

Avui convido als saltencs i saltenques a fer-se seu el projecte del nou Hospital Trueta, que ajudin i empenyin a què sigui possible com més aviat millor i que el projecte no s'aturi als despatxos, perquè ens hi juguem el futur de la nostra ciutat. No ens podem permetre perdre més temps, és qüestió de salut" ha conclòs el regidor socialista.


Autor: Redacció


#trueta


#trueta





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...