Notícies més llegides




La Selva


Riudellots de la Selva

Taller de grafit amb joves de Riudellots de la Selva

La Selva  -  17/07/2020  -  08:12

L'activitat la va dinamitzar el regidor de Joventut, Gerard Fabrellas, amb el suport d'Adrià Sanz, el jove professional encarregat dels tallers de grafit


Ajuntament de Riudellots / Iconna

Ajuntament de Riudellots / Iconna



Aquesta setmana s'ha portat a terme un taller de grafit a Riudellots de la Selva. En el marc del projecte "Cul Inquiet" de l'Oficina Jove de la Selva, que té per objectiu fomentar la creació cultural entre els i les joves, diversos nois i noies del municipi van pintar un mural amb el missatge "La cultura és cool".

L'activitat la va dinamitzar el regidor de Joventut, Gerard Fabrellas, amb el suport d'Adrià Sanz, el jove professional encarregat dels tallers de grafit. Es tracta d'una activitat que té lloc a un total d'onze municipis de la comarca: Anglès, Arbúcies, Caldes de Malavella, Hostalric, Breda, Sils, Tossa de Mar, Vidreres, Santa Coloma de Farners, Massanes i Riudellots.

Aquesta proposta itinerant pretén reivindicar la cultura entre el col·lectiu jove. En cada sessió, els i les participants escullen el final de la frase amb el propòsit d'aconseguir un retrat de què és cultura pel jovent de la Selva. En el cas de Riudellots, la frase escollida va ser "La cultura és COOL". Els tallers inclouen la realització d'un grafit en grup, participar en el procés de la creació cultural i una formació pràctica i introductòria a les tècniques i ús dels materials d'aquest tipus de pintura.


Autor: Redacció


#riudellots


#riudellots





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...