Notícies més llegides





Alt Empordà


Cadaqués

El gelat gurmet es fa un lloc a Cadaqués

Alt Empordà  -  14/07/2020  -  20:01

Des del passat mes de juny a la localitat costanera s'hi pot trobar la gelateria Ses Boles, que ofereix els productes artesans de Glaces Des Alpes


Gelateria Ses Boles

Gelateria Ses Boles



L'estiu acostuma a tenir molts conceptes entrellaçats, un dels quals els gelats. I si en aquesta famosa crema congelada i afegim un indret bucòlic com Cadaqués, el còctel resultant ja és espectacular. A la localitat alt-empordanesa, precisament, hi ha nascut recentment la Gelateria Ses Boles, que va sorgir el passat mes de juny arran de la descoberta dels gelats de Glaces Des Alpes per part dels tres socis de l'establiment, que van quedar absolutament encisats per aquest producte i no van dubtar en implementar-lo a la platja del Port d'Alguer de la localitat.

En concret, el nou espai llaminer de Cadaqués brinda la possibilitat als seus clients de gaudir dels gelats creats pel mestre artesà gelater Stéphane Vindret, d'Annecy, a l'Alta Savoia. El gelater des de sempre s'ha caracteritzat per la seva voluntat a l'hora de marcar la diferència amb receptes innovadores i originals, però també gastronòmicament potents i diverses. I és ara, aquest estiu, quan aquest producte exclusiu i estacional s'ha pogut fer un lloc a terres catalanes.

Més enllà dels gelats, a Ses Boles també s'hi podran trobar altres productes típics de l'estiu com l'orxata artesana Master Chuf, així com granissats, crepes o gofres. Productes carregats de sabors, aquests, però també inclusious, atès que tota la gamma de sorbets que s'ofereixen a la gelateria són aptes per a intolerants a la lactosa, per a vegans i per a celíacs, de la mateixa manera que la galeta dels cornets també són aptes per a tots aquests col·lectius.

Amb relació als sabors dels gelats, un dels grans atractius dels usuaris, el ventall és ampli i deliciós. En aquest sentit, s'hi poden trobar des de gustos habituals com el de xocolata, vainilla, nata o iogurt fins a delicadeses més exclusives, com ara el gelat de crema catalana, el de cotó fluix de sucre o el de festucs, entre molts altres. Però més enllà de la seva varietat, l'altre gran tret diferencial dels productes de Glaces Des Alpes és la notòria qualitat: elaborats amb els millors productes per tal de crear les receptes més exquisides, els gelats es caracteritzen per una textura única i carregada de nutrients naturals.


Autor: Redacció


#cadaques #gelats


#cadaques #gelats






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...