Notícies més llegides



Baix Empordà


Calonge

L'Orquestra Di-versiones protagonitza el pregó de la Festa Major de Calonge amb prop de 400 persones

Baix Empordà  -  11/07/2020  -  13:03

Degut a l'actual context sanitari, i amb l'objectiu d'evitar la propagació de la COVID-19, l'aforament era limitat a 400 persones


Orquestra Di-versiones

Orquestra Di-versiones



L'Orquestra Di-versiones va oficialitzar ahir a la nit la inauguració de la Festa Major d'Estiu de Calonge d'enguany. El grup calongí va protagonitzar el pregó, que constava d'un vídeo on els membres de la banda repassaven els seus inicis i recordaven anècdotes viscudes a diferents punts històrics del municipi quan eren petits, en un to distès i divertit. Tot just aquest any l'Orquestra Di-versiones arriba als 15 anys des de la seva creació. Durant l'acte, celebrat als jardins del castell de Calonge a les 22h amb un aforament limitat a 400 persones, també es va presentar el 'Diverllibre', escrit pel periodista Jordi Roura. La presentació va comptar amb la direcció de Francesc Sánchez Carcassés, el cantant de l'Orquestra Di-versiones, Albert Fort, i l'autor del llibre. Per aquella gent que no va aconseguir entrada prèvia, el pregó es va retransmetre en directe a través de les xarxes socials de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni.

Després de l'emissió del vídeo del pregó, l'Orquestra Di-versiones va tocar fins a set cançons i, posteriorment, es va fer un descans amb música de fons de mitja hora per donar pas a la Diverquina. En aquest cas, es van sortejar diversos premis, com entrades per la Diverland o algun exemplar del 'Diverllibre', amb un format de la quina diferent al convencional.

Degut a l'actual context sanitari, i amb l'objectiu d'evitar la propagació de la COVID-19, l'aforament era limitat a 400 persones. Per assistir-hi, calia tenir entrada prèvia. El públic estava distribuït en taules de dos o de quatre amb les distàncies de seguretat oportunes. També era obligatori l'ús de la mascareta, tal com està indicat des del dijous, independentment de si es guarda la distància d'1,5 metres o no.

En relació a la resta del programa de la Festa Major, que acabarà el proper dilluns, avui a les set de la tarda hi haurà un espectacle infantil de la Companya Pentina el Gat, que porta per títol "Corre Trufa". Serà als jardins del castell i amb entrada prèvia. Les nits al Castell de Festa Major seguiran amb un doble concert, pel qual també cal entrada prèvia: a les 22h actuarà el grup de música Ja veus!, format per 16 joves d'entre 14 i 20 anys de Calonge i Sant Antoni, i també de Palamós. A dos quarts de dotze de la nit, pujarà a l'escenari Litus3, que tocarà temes de pop rock.

El diumenge 12 de juliol es farà l'ofici solemne de Festa Major a l'església de Sant Martí, que presidirà el bisbe de Girona, el Mons. Francesc Pardo i Artigas. A la tarda, l'Orquestra Montgrins actuarà en dues ocasions, però en aquest cas el concert es trasllada al pàrquing de la zona esportiva de Calonge. Per garantir-ne la seguretat, es faran dos passis. El primer serà a les set de la tarda, mentre que el segon serà a les deu de la nit. En aquest cas, també caldrà entrada prèvia.

Finalment, el dilluns 13 de juliol, darrer dia de la Festa Major d'estiu de Calonge, comptarà amb la tradicional benedicció de vehicles davant l'església de Sant Martí, de 17:30 a 18h. Ho organitza el Club Motor Clàssic Calonge amb la col·laboració de la Colla els Trapelles. Prèviament, a les 17h, es farà la concentració dels vehicles al pont del Mas Ambròs. A dos quarts de set de la tarda, hi haurà tallers i jocs infantils a la plaça de la Concòrdia, amb accés lliure. La Festa Major culminarà a les 22h als jardins del castell amb la projecció de la pel·lícula Mamma Mia 2.

És important destacar que TOTS els actes que es faran als jardins del castell, i també el concert de l'Orquestra Montgrins al pàrquing del pavelló, requereixen que els assistents tinguin entrada prèvia, que s'han lliurat aquests dies a l'oficina de Cultura de Calonge i de Turisme de Sant Antoni.


Autor: Redacció


#calonge #festamajor


#calonge #festamajor





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...