Notícies més llegides





Baix Empordà


Calonge

28 persones contractades per l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ja treballen per controlar i informar a les platges i espais públics

Baix Empordà  -  10/07/2020  -  11:52

Les persones contractades treballaran durant la temporada turística, els mesos de juliol i agost




Les 28 persones contractades per l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni aquest estiu a través d'un procés selectiu d'oposició pel control i informació a les platges, mercats, fires i activitats turístiques ja treballen des del dimarts. L'objectiu principal és reforçar la informació sobre la normativa d'ús de les platges per aquest estiu i també en les activitats com fires, mercats i d'altres activitats d'oci que l'Ajuntament organitza en espais públics. Des de l'admissió d'aquestes 28 persones, s'han fet diverses sessions formatives amb tècnics del consistori per definir i potenciar els protocols a seguir.

Aquestes persones donen informació sobre les mesures de seguretat i prevenció a aquells i aquelles que vulguin accedir a les platges i també als mercats i fires o a altres activitats organitzades per l'Ajuntament en espais públics del municipi. Entre les funcions d'aquests informadors també hi haurà el control de l'accés i de la ubicació dels usuaris de la platja i d'altres espais públics per garantir les distàncies de seguretat i el compliment de l'obligatorietat de dur la mascareta per evitar la propagació de la COVID-19. Aquesta mesura s'afegeix a les de reforç informatiu com la col·locació de panells per indicar la normativa de platges o la creació d'un espai a la web municipal amb tota la informació actualitzada.

Les persones contractades treballaran durant la temporada turística, els mesos de juliol i agost. D'aquestes hi ha 24 persones per control de platges, 12 de les quals tenen una jornada de 30 hores setmanals i les altres 12 fan 12 hores setmanals. També hi ha dues persones per control de mercats i fires en jornada de 35 hores i dues persones més per control d'activitats de turisme en espais públics a raó a 35 hores setmanals.

Les persones interessades van poder presentar la seva candidatura fins al 22 de juny, i durant el 29 i el 30 de juny es van realitzar les proves de català i un examen sobre el contingut teòric que es plantejava per poder accedir a la feina, a més d'una entrevista.


Autor: Redacció


#calonge #platges


#calonge #platges






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...