Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

L'Ajuntament d'Olot ha aprovat aquest matí l'adjudicació de les obres que permetran millorar l'asfalt de 7.000 m² de carrers

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  02/07/2020  -  10:15

Pel que fa a les voreres, s'actuarà a les voreres i plataformes del carrer Macarnau, Secretari Daunis i Joaquim Vayreda




La Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Olot ha aprovat aquest dijous l'adjudicació de la primera fase del Pla d'Asfalts de la ciutat amb un pressupost de 200.959,35 euros. Els treballs preveuen un conjunt d'obres de conservació i millora de diversos trams de carrers, calçades i voreres de la infraestructura viària urbana de la ciutat.

La primera fase dels treballs inclou les tasques de millora i conservació de l'asfalt i del ferm de més de 6.900 metres quadrats de calçada i 459 metres quadrats de voreres així com preveu treballs de senyalística viària, seguretat i reurbanització de carrers tals com nous drenatges, instal·lació d'enllumenat, canalitzacions i jardineria que afectaran 7 calçades: el carrer Abad Racimir, el Salt de les Bigues, l'avinguda Reis Catòlics, el carrer Lorenzana, l'avinguda del Morrot, la Plaça Mas Bernat així com la zona del Pavelló Esports.

Pel que fa a les voreres, s'actuarà a les voreres i plataformes del carrer Macarnau, Secretari Daunis i Joaquim Vayreda. També s'actuarà a l'avinguda Europa i la vorera del carrer Honduras, dues actuacions que estaven incloses a la segona fase del Pla d'Asfalts que finalment s'inclouen a l'actuació que ha aprovat la Junta de Govern Local d'aquest dijous.

Aglomerats Girona s'encarregarà de la realització dels treballs que arrencaran aquest pròxim dimarts 7 de juliol. La previsió és que finalitzin abans de l'inici escolar del mes de setembre.

Es posen a lloguer tres habitatges municipals
Un altre dels punts destacats de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Olot d'aquest dijous 2 de juliol ha estat l'aprovació i tret de sortida al procés d'adjudicació de tres habitatges municipals en règim de lloguer. Els immobles són el 1r, 2n i 3r pis del número 9 del carrer Lliberada Ferrarons.

Un dels immobles, el pis situat a la 3a planta, s'ofereix a un menor de 35 anys mentre que els altres dos estan reservats per a persones que tinguin 65 o més anys. Els pisos, amb un lloguer de 129,17 euros (despeses de comunitat i taxes d'escombraries a part) han de ser habitats per una persona i s'han creat dues llistes per a la gestió de les sol·licituds. El procés d'adjudicació es realitzarà per rigorós ordre d'inscripció al Registre de Sol·licitants de l'HPO.

Des de l'Oficina d'Habitatge es posaran en contacte amb les persones inscrites al Registre de Sol·licitants d'HPO que estiguin vigents i que compleixin els requisits que s'exposen.

El Registre de Sol·licitants d'HPO és un registre públic, administratiu, de la Generalitat de Catalunya. Té caràcter permanent, sense terminis per tramitar-hi la sol·licitud d'inscripció, i s'hi pot inscriure qualsevol persona amb residència en un municipi de Catalunya, en qualsevol moment i a través de qualsevol dels canals disponibles.

Per poder-hi accedir a aquest lloguer, cal disposar de nacionalitat espanyola o de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea o, si és el cas, un permís de residència vigent concedit per l'estat espanyol. Al mateix temps, les persones sol·licitants han d'acreditar que estan empadronades a la comarca de la Garrotxa com a mínim des de fa 2 anys o 10 anys de forma discontínua. Per últim, els ingressos dels sol·licitants han de ser inferiors a 4,21 vegades l'IRSC i no poden ser titulars d'ús o gaudi sobre altres habitatges.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...