Notícies més llegides



Besalú, Vila Comtal


Besalú

Les visites guiades, la joia de la corona de Besalú aquest estiu

Besalú, Vila Comtal  -  29/06/2020  -  21:30

Aquestes activitats comparteixen protagonisme amb el patrimoni medieval de la vila comtal


Besalú Turisme

Besalú Turisme



L’adaptació de la temporada estival a la vila comtal de Besalú s’ha posat en marxa, i ho ha fet amb unes protagonistes molt clares i perfectament adaptades a les restriccions de seguretat i higiene que marquen les autoritats sanitàries: les visites guiades. Unes activitats, aquestes, que des de l’Ajuntament han plantejat als capvespres, amb diverses propostes i emplaçaments del nucli com a escenaris principals. 

Una d’aquestes passejades serà la que s’ha batejat amb el nom de ‘Scindes Ferrum’, que es farà els dilluns 13 i 27 de juliol i 10 i 24 d’agost a partir de les vuit del vespre. En concret, tindrà un cost de 8 euros per persona -els menors de 12 anys tindran accés gratuït- i una durada aproximada de 75 minuts, el temps suficient per conèixer la història del Comte Bernat Tallaferro i per resseguir un itinerari que passarà per l’església de Sant Vicenç i pel monestir de Sant Pere i el seu campanar.

D’altra banda, una nova proposta d’aquest cicle de visites guiades ‘Besalú al capvespre’ serà la ‘Shalom, Shalom’, que tindrà l’objectiu de fer recular el visitant mil anys enrere per tal de mostrar-li com vivia la comunitat jueva de Besalú. En aquest cas, l’activitat es durà a terme els dilluns 6 i 20 de juliol i 3, 17 i 31 d’agost, també a partir de les vuit del vespre i amb un cost de 8 euros per persona, excepte els menors de 12 anys. Com en l’altra cas, la visita guiada es perllongarà durant uns 75 minuts.

Visites cada dia de la setmana

Les visites històriques tindran protagonisme durant tots els dies de la setmana gràcies a les activitats ‘Descobreix el Besalú Medieval’ i ‘Un passeig pel Call’. Així doncs, la primera es farà els dilluns, dimecres i divendres en català i els dimarts i dijous en  castellà, en tots dos casos a partir de les dotze del migdia. Pel que fa al passeig temàtic pel Call Jueu, es realitzarà en català els dilluns, dimarts i divendres (a partir de les dotze del migdia) i els dimarts, dijous i dissabte (a partir de les cinc de la tarda), mentre que en castellà es farà els dimarts, dijous i dissabte (a partir de les dotze del migdia) i els dimecres, divendres i diumenge (a partir de les cinc de la tarda). A més, també es faran en anglès -els dimarts a les onze del matí- i en francès -a les onze, també-. 

Els interessats en gaudir d’aquestes visites guiades a la localitat garrotxina han de fer la reserva prèvia a l’Oficina de Turisme de Besalú, sigui trucant al telèfon 972 59 12 40 o enviant un correu electrònic a l’adreça turisme@besalu.cat.


Autor: Redacció


#besalu


#besalu





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...