Notícies més llegides




Baix Empordà


Palamós

Creu Roja Palamós realitzarà aquest estiu el servei de vigilància i socorrisme a les platges del municipi

Baix Empordà  -  16/06/2020  -  15:10

Creu Roja Palamós ubicarà punts de vigilància a les platges: Gran de Palamós, La Fosca, Castell i el Morro del Vedell, destinant un total de dotze socorristes i una embarcació de suport




L'Ajuntament de Palamós ha adjudicat el servei de socorrisme de les platges del municipi, a l'Assemblea Local de la Creu Roja, que d'aquesta manera torna a responsabilitzar-se de la vigilància d'aquests espais litorals de Palamós, vuit anys després de realitzar aquesta funció per darrera vegada.

Per a la realització d'aquesta tasca de socorrisme s'ubicaran punts de vigilància a les platges: Gran de Palamós, La Fosca, Castell i el Morro del Vedell, destinant un total de dotze socorristes i una embarcació de suport.

El servei a totes aquestes platges s'iniciarà coincidint amb la Festa Major del municipi, el 24 de juny, Sant Joan, i s'allargarà de manera ininterrompuda fins al 30 d'agost, de les 11 h del mati a les 19 h de la tarda.

Posteriorment al setembre la vigilància i socorrisme a les platges del municipi es durà terme coincidint amb els dos primers caps de setmana d'auqell mes, concretament els dies 5 i 6, i també l'11,12 i 13 de setembre.

A banda de la tasca de socorrisme, també es realitzarà servei de bany assistit a la platja Gran i a La Fosca, amb cita prèvia; el servei de polseres identificatives per a menors, i es realitzaran tasques de suport informatives de les mesures de prevenció de la Covid-19.

Creu Roja Palamós retorna de nou al servei de vigilància i socorrisme de les platges del municipi que va realitzar fins a l'estiu de l'any 2012. Posteriorment el servei va ser a càrrec de diverses empreses: Proactiva de 2013 al 2016; Aunar Group, de 2017 a 2018; i Marsave l'estiu passat.

Informadors de les mesures Covid-19
Les platges de Palamós també comptaran aquest estiu amb 10 informadors per ajudar als usuaris d'aquests espais litorals, a complir les mesures de seguretat de prevenció de la Covid-19.

Aquesta funció informativa i de control es durà a terme durant dos mesos, de l'1 de juliol al 31 d'agost, coincidint amb el període de màxima ocupació i ús d'aquests espais litorals.

Les funcions bàsiques d'aquests informadors serà la de vigilar i donar suport al compliment de la normativa a les zones de bany de les platges i cales de Palamós, recordant els protocols de seguretat i higiene que els usuaris d'aquests espais litorals hauran d’aplicar per evitar possibles contagis.

Aquesta tasca informativa se sumarà a la que ja fan actualment els cartells instal•lats a les platges del municipi els quals adverteixen, entre altres, de la necessitat de mantenir sempre una distància de seguretat de 2 metres respecte a la resta de persones i la distància de 4 metres entre para-sols.

També es fa referència a les normes de l'ús de dutxes i rentapeus que caldrà utilitzar de manera individual i mantenint la distància respecte a la resta de persones que esperen el torn. O bé de l'obligació d'utilitzar calçat per caminar per les passarel•les d’accés a les platges.


Autor: Redacció


#palamos #creuroja


#palamos #creuroja





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...