Notícies més llegides




Alt Empordà


La Jonquera

La Jonquera renova per segon any consecutiu el Segell Infoparticipa

Alt Empordà  -  15/06/2020  -  11:11

Aquesta distinció que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona acredita el treball en transparència i comunicació de les administracions locals del país




L'Ajuntament de la Jonquera ha estat distingit amb el Segell Infoparticipa 2019, un reconeixement que atorga anualment el Consell Certificador del Mapa InfoParticipa de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona a totes les institucions i administracions públiques que compleixen amb un seguit d'indicadors i criteris de transparència, bones pràctiques, comunicació i participació ciutadana.

Aquest és el segon any consecutiu que l'Ajuntament assoleix el segell. I ho fa amb uns resultats encara millors que els de l'any passat. I és que si al 2018 l'Ajuntament de la Jonquera complia amb el 80% dels 52 indicadors analitzats, enguany el compliment ja ha estat del 90%, la qual cosa situa el consistori jonquerenc en la franja dels ajuntaments més transparents de Catalunya.

L'alcaldessa del municipi jonquerenc, Sònia Martínez, ha expressat la seva satisfacció per la "consolidació d'aquest distintiu", un segell que emmarca en la "bona feina feta per tot l'Ajuntament a fi de mantenir uns canals informatius permanentment al dia i l'aposta del govern municipal per obrir i acostar l'administració a la ciutadania".

El Mapa InfoParticipa és una eina impulsada pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona que té per objectiu fomentar la transparència i la qualitat de la informació de les administracions locals catalanes. Des de l'Ajuntament de la Jonquera es dona les gràcies a tot equip del laboratori per la tasca que realitza anualment d'anàlisi i valoració de cada ens, que serveix per elaborar un valuós mapa de la situació comunicativa, informativa i participativa de tots els ajuntaments, diputacions i consells comarcals del país.


Autor: Redacció


#lajonquera


#lajonquera





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...