Notícies més llegides



Alt Empordà


Castelló d'Empúries

Campanya turística a Castelló i Empuriabrava per afrontar una temporada marcada pel coronavirus

Alt Empordà  -  11/06/2020  -  21:36

La iniciativa _Respira evolucionarà amb les fases del desconfinament i s'adreça especialment al públic familiar i actiu




L'Ajuntament de Castelló d'Empúries ha presentat _Respira, una campanya d'una temporada turística marcada per la pandèmia de la Covid-19 i les limitacions de la mobilitat. Les grans platges naturals, al cor dels aiguamolls de l'Empordà, amb un centre històric medieval i una marina residencial de canals navegables, fan del municipi una destinació turística privilegiada, amb un entorn segur i sostenible on respirar tranquil, segons apel·la la campanya, que fa una crida directament a les emocions dels visitants.

_Respira és una campanya dinàmica i canviant capaç d'arribar a diferents targets i en diferents moments, que evoluciona seguint les passes del desconfinament, assenyalen des del consistori empordanès. Com l'oferta turística i cultural de Castelló i Empuriabrava, s'adreça especialment al públic familiar i actiu.

La difusió es portarà a terme en múltiples suports, tant mitjans convencionals com digitals, i s'ha dissenyat per arribar a tot Catalunya, a la resta de l'estat i per incidir sobretot en alguns mercats europeus, com França, Holanda, Alemanya i Bèlgica.

En els pròxims dies es posarà en marxa el web respirans.com per donar suport i continguts a la campanya, que aposta principalment pels mitjans digitals que permeten segmentar i dirigir-se directament als diferents públics que vol atreure.

Concursos amb caps de setmana al municipi com a premis o col·laboracions amb influenciadors són algunes de les accions previstes dins la campanya promocional.

La iniciativa està oberta a comerços i establiments, que tindran a la seva disposició material gràfic per adaptar-lo a les seves promocions.


Autor: Redacció


#castello #empuriabrava #covid


#castello #empuriabrava #covid





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...