Notícies més llegides




Baix Empordà


Calella de Palafrugell

Cap Roig ajorna el festival d’aquest any i ja treballa de cara a l’edició de 2021

Baix Empordà  -  11/06/2020  -  13:37

A principis de l’any vinent es donarà a conèixer el cartell definitiu, amb l’objectiu que sigui una de les edicions "més reeixides"


Festival de Cap Roig / Caixabank

Festival de Cap Roig / Caixabank



El Festival de Cap Roig finalment no se celebrarà aquest estiu a causa de la pandèmia de la Covid-19 i ha decidit ajornar l’edició d’enguany, que havia de començar el 10 de juliol, per al 2021. No obstant això, una bona part dels artistes que havien d’actuar als populars Jardins de Cap Roig d’aquí a unes setmanes ho faran l’any vinent, tenint en compte que el festival, que compta amb l’impuls de CaixaBank, ha pogut mantenir bona part del cartell.

La decisió no ha estat fàcil i s’ha pres després de valorar tots els escenaris possibles. En aquest sentit, i conscients de “l’impacte positiu que té el festival a la província de Girona i el paper que juga en la dinamització de l’economia de la zona”, des de CaixaBank apunten que “s’ha treballat fins a l’últim moment per intentar mantenir l’edició, però després d’analitzar molts paràmetres s’ha conclòs que s’havia d’ajornar davant la impossibilitat d’aplicar les noves mesures sanitàries i de seguretat que ens marquen des de les autoritats en l’àmbit dels espectacles culturals”. Des de l’organització, d’altra banda, s’argumenta la decisió ressaltant que s’ha pres com a acte de “compromís i responsabilitat” amb la salut dels assistents, els artistes i els equips involucrats en l’esdeveniment, una de les cites cabdals del panorama musical estiuenc al país. 

Tot i això, els organitzadors ja treballen intensament de cara a l’edició de l’any vinent amb l’objectiu que “sigui una de les més reeixides”. “En els inicis del 2021 ja podrem donar a conèixer el cartell definitiu de l’edició”, detallen fonts de CaixaBank, que també assenyalen que molts dels noms previstos per aquest 2020 s’han pogut reprogramar: Manel, Pablo López, Els Amics de les Arts, Maestro, Supertramp’s Roger Hodgson, Estopa, Ara Malikian, Sergio Dalma, El Pot Petit, Blaumut, David Bisbal, Mag Lari, Morat i Antonio José. A tots ells els acompanyaran altres noms rellevants de la música nacional i internacional, amb qui els responsables de Cap Roig ja hi estan treballant.

Per contra, s’han cancel·lat propostes com els concerts de The Lumineers, que havia de ser l’acte inaugural, Yann Tiersen, Mika, Andrea Bocelli, Travis o Julio Iglesias, que havia de ser el protagonista de la clausura d’aquesta edició. Aquestes actuacions cancel·lades comporten el reintegrament automàtic dels diners de la compra en un termini de 48 hores.

D’altra banda, les entrades ja adquirides per als concerts d’aquest any seran vàlides per a les noves dates de 2021 amb el mateix seient assignat, tot i que des de l’organització apunten que es podrà sol·licitar la devolució de l’import si així es desitja.


Autor: Redacció


#caixabank #calella #caproig


#caixabank #calella #caproig





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...