Notícies més llegides



Baix Empordà


Palamós

S'atorga la Bandera Blava a la platja de La Fosca i dos ports nàutics de Palamós

Baix Empordà  -  09/06/2020  -  15:34

L'Ajuntament de Palamós segueix potenciant dia a dia la millora de la qualitat del litoral del municipi


La platja de La Fosca (Ass.A.Fosca)

La platja de La Fosca (Ass.A.Fosca)



L'Associació de Educación Ambiental y del Consumidor-Foundation for Environmental Education (ADEAC-FEE), responsable de la campanya anual Bandera Blava, ha fet pública la relació de platges i ports guardonats a tot l'Estat i, per aquest any 2020, amb aquest distintiu.

Pel que fa a Palamós i com ja s'ha produït en els darrers anys, la platja de La Fosca i els ports esportius, Club Nàutic Costa Brava-Club Vela Palamós i el port Marina Palamós han estat distingits amb la Bandera Blava, com a reconeixement de la seva qualitat en aspectes de neteja, seguretat i gestió ambiental.

Manteniment i millores a les platges del municipi
L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós, mitjançant els operaris de la Brigada Municipal, realitza les tasques de manteniment i neteja de les platges i cales de tot el municipi. Aquest és un procés que l'Ajuntament duu a terme, cada any, al litoral palamosí després de l'època de temporals de l'hivern, amb l'objectiu de deixar-lo en òptimes condicions de cara a l'inici de la primavera. Enguany però aquestes tasques s'han hagut d'iniciar més tard, a causa de les mesures de confinament decretades amb l'estat d'alarma.

Pel que fa a les platges es realitzen millores en la seva planimetria netejant-les dels materials aportats pels temporals de l'hivern. Un cop enllestits aquests treballs i, en previsió del període d'estiu, l'Àrea de Medi Ambient instal·la a les platges papereres, rampes d'accés i dutxes.

L'Ajuntament de Palamós també estableix amb l'empresa concessionària del servei de neteja i recollida d'escombraries, els períodes de neteja de totes les platges, per a garantir-ne les millors condicions. A banda d'aquest procés de manteniment i neteja de les platges i cales, l'Àrea de Medi Ambient segueix aplicant al litoral del municipi i el seu entorn, millores en referència a la senyalització, conservació, serveis, neteja, dispositius d'higiene, accessos, mesures de seguretat, etc.


Autor: Redacció


#palamos #platja #fosca


#palamos #platja #fosca





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...