Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

Comencen les obres d'asfaltatge de 16 carrers de la ciutat de Girona

Actualitat Girona  -  04/06/2020  -  14:36

Les actuacions de millora han començat pels trams de la Gran Via de Jaume I, del carrer d'Antoni Varés i Martinell, de l'Esport i del Grup de Germans Sàbat i pels passos de vianants de l'avinguda de Ramon Folch




L'Ajuntament de Girona ha iniciat aquesta setmana les obres d'asfaltatge de 16 carrers de la ciutat. Els primers treballs s'han centrat a asfaltar un tram de la Gran Via de Jaume I (núm. 54-66) i del carrer d'Antoni Varés i Martinell (37-44). Avui es millorarà la pavimentació del carrer de l'Esport, núm. 16, si la pluja ho permet; mentre que demà s'asfaltarà el Grup Germans Sàbat, 231; i dissabte, els passos de vianants de l'avinguda de Ramon Folch, 9-15. En total, aquesta setmana s'hauran dut a terme cinc de les 16 actuacions previstes en el Pla d'Asfaltatges.

Segons el tinent d'alcaldia i regidor d'Urbanisme i Activitats de l'Ajuntament de Girona, Lluís Martí, aquestes són unes actuacions importants per a tota la ciutat. "Cal millorar l'asfalt en carrers de tota la ciutat, són obres que nosaltres considerem prioritàries perquè impacten en el dia a dia dels veïns i veïnes, i que a més beneficien a molts dels barris de Girona. És un manteniment de la via pública que des del govern tenim el compromís de tirar endavant", ha afirmat. Aquesta és una actuació que es porta a terme cada any dins de les inversions per al manteniment i millora de la calçada de la ciutat. Les obres, que tenen un termini d'execució previst de cinc mesos, s'han adjudicat a l'empresa Agustí y Masoliver S.A. per un import de 463.067 euros (IVA inclòs).

També està previst asfaltar la ronda del Fort Roig (núm. 10-14), el passeig de la Devesa (34), la pujada de la Barrufa (15), la pujada de la Creu de Palau (44-48) i el carrer del Riu Güell (214 - 216). Dins d'aquest paquet també s'inclouen: el passeig de Sant Joan Bosco, des del número 62 fins al seu enllaç amb el carrer del Pont Major, el qual també s'asfaltarà; el carrer de Santa Eugènia (1-17) i el carrer del Migdia, en el tram que va des del carrer de la Creu fins al carrer d'Emili Grahit, i la parada d'autobús que hi ha una mica més avall (41-45). També s'asfaltaran els carrers del Ros de Palau i de Francesc Macià A més, es milloraran els passos de vianants del carrer del Riu Güell (14) i els escocells de la Devesa al Pont de Pedret.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (1)

Rosa Aguer 2020-06-05 07:19:02

També seria interessant, aprofitant la brigada municipal, tenir sempre ben pintades les baranes dels ponts i bancs. Són detalls que fan molt més agradable la ciutat i els turistes agraeixen també passejar per una ciutat cuidada i endreçada, sense grafitis i neta. Arran del confinament, i veient la naturalesa, seria interessant que arquitectes i paisatgistes fessin un pla per la devesa, com a pulmó verd de la ciutat, i es creessin noves zones verdes a Girona.



La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...