Notícies més llegides



El Ripollès


Ripoll

Omplim Ripoll de Flor i Color

El Ripollès  -  03/06/2020  -  17:00

Així el divendres dia 5 es farà el repartiment dels vals de descompte a tots els comerços de la vila, que els lliuraran als seus clients en cada compra que facin




Després dels dies grisos que ens ha tocat viure a causa de la pandèmia de la Covid19, s’activa un any més la campanya Ripoll Flor i Color, que amb aquesta edició ja en suma set.

Una iniciativa de les regidories de Convivència i Participació i de Comerç de l’Ajuntament de Ripoll, juntament amb la Unió de Botiguers i el comerç local, que respon a 2 objectius; per una banda omplir el municipi de flors durant aquesta estació de l’any i així obtenir guardons en el concurs de Viles Florides; per l’altra es vol fomentar la participació de la ciutadania a fi que Ripoll llueixi uns balcons, finestres i jardins ben florits.

Enguany amb un format més reduït d’activitats per una qüestió de tempos, es potenciaran els vals de descompte per poder comprar flors, amb un descompte d’1 € a les  3 floristeries de la vila – Espiga Verda, Ocells i Plantes Alarcón i Rams N’Roses- fins a esgotar les existències de la promoció (1000 en total).

Així el divendres dia 5 es farà el repartiment dels vals de descompte a tots els comerços de la vila, que els lliuraran als seus clients en cada compra que facin. La promoció serà vigent des del mateix dia 5 de juny i fins al dia 26.

Cal recordar que Ripoll participa en el projecte català Viles Florides, que premia els municipis Catalans  que presenten un aspecte més cuidat pel que fa a ornamentació, paisatgisme i sostenibilitat mediambiental,  entre d’altres. Ripoll actualment està distingida amb 3 flors d’honor sent el màxim 4.


Autor: Redacció


#ripoll #flor #color


#ripoll #flor #color





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...