Després de l’aturada forçada per la pandèmia de la Covid19, aquest dissabte 6 de juny, el Museu Etnogràfic de Ripoll obrirà de nou les portes al públic, i ho farà amb entrada gratuïta per a tothom fins al 30 de juny de 2020.

Per garantir una visita segura i saludable, s’han aplicat els protocols seguint les directrius i recomanacions establertes per les autoritats sanitàries i culturals del país, fent incidència a l’atenció al públic i incrementant la neteja i la desinfecció de l’equipament. A la web del Museu www.museuderipoll.org s’hi podran trobar també les indicacions per facilitar l’accés i la visita als usuaris.

Finalment, tot i l’obertura de portes del Museu, el bloc “El MER a casa” continuarà actiu i s’hi anirà publicant contingut referent al seu fons i col·leccions.

Volem incidir en què tot i el tancament de les visites al públic, l’equip del museu ha seguit treballant de valent des de casa aquests dies de confinament, amb l’objectiu de seguir posant en valor el seu fons, tant material com immaterial, de forma digital a través de les seves xarxes socials i la seva pàgina web, tal com vam explicar en aquesta nota de premsa que us tornem a compartir https://ripoll.cat/el-museu-segueix-treballant-per-posar-en-valor-el-seu-fons-tot-i-el-confinament/