Notícies més llegides



Besalú, Vila Comtal


Besalú

Besalú basteix una ferma proposta turística anti-Covid

Besalú, Vila Comtal  -  03/06/2020  -  13:31

Les visites guiades i teatralitzades guanyaran protagonisme en uns mesos tindran protagonisme el turisme familiar i les mesures de seguretat


Besalú

Besalú



L'arribada d'aquest estiu atípic a causa de la pandèmia de la Covid-19 ha fet replantejar de dalt a baix les propostes turístiques dels municipis. Un dels grans atractius de la demarcació gironina és, sens dubte, la vila comtal de Besalú, que malgrat el sacseig del nou coronavirus afronta els mesos estiuencs amb optimisme. Així ho apunta la regidora d'acció cultural, fires i festes, Vanessa Duran, que també assenyala que el perfil de visitant que s'espera aquest estiu ha anat modulant amb les setmanes: "Som molt optimistes. Al principi esperàvem un turista de proximitat, però a mesura que han anat avançant les fases, amb la futura obertura de fronteres, creiem que podem tenir un turisme més exterior".

Un dels plats forts de les propostes d'aquests pròxims mesos seran les visites guiades pels carrers i entorns medievals de la localitat garrotxina. "Es faran visites pel centre històric, en català i castellà, a partir del 15 de juny", explica Duran, qui també assenyala que ja es poden formalitzar les reserves en cita prèvia. "En un principi es faran en grups reduïts de 10 persones, amb la màxima seguretat, i amb la possibilitat que es puguin anar ampliant a mesura que avanci l'estiu i segons el que marqui el protocol".

Més enllà d'aquestes visites, la regidora també detalla que a partir del mes de juliol, cada dimecres al capvespre, es faran visites teatralitzades amb el protagonisme de personatges representatius de la vila. Per gaudir d'aquesta iniciativa també caldrà que els visitants facin la reserva amb cita prèvia. Paral·lelament, l'Ajuntament de Besalú està treballant per elaborar circuits d'orientació familiar i diferents tipus de rutes verdes i culturals.

Un turisme familiar

Pel que fa al perfil més habitual d'aquest estiu, aquest respondrà a un turisme de caràcter familiar. "Aquest és el que volem potenciar. Des de l'Ajuntament treballem perquè sigui així: potenciem una web on es donaran a conèixer tours turístics virtuals de la vila, així com els allotjaments, restaurants, comerços o una guia d'activitats i rutes". Per enfortir aquest turisme de família, des del consistori esperen que un dels plats forts sigui el pàrquing de caravanes.


Autor: Redacció


#besalu #turisme


#besalu #turisme #lagarrotxa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...