Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

S'ajorna la 10a edició del Shopping Nit Olot

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  02/06/2020  -  09:06

L'Associació de Comerciants d'Olot, que ha pres aquesta decisió per les mesures de prevenció de la COVID-19, busca una nova data per celebrar aquest esdeveniment




L'Associació de Comerciants d'Olot (ACO) ha decidit ajornar la celebració de la qual havia de ser la 10a edició del Shopping Nit Olot, programada per aquest dissabte 6 de juny. L'estat d'alarma per la pandèmia de la COVID-19 i les mesures de prevenció, distanciament i higiene per un desconfinament segur han fet inviable la celebració d'aquest esdeveniment del comerç local.

Enguany, commemorant el desè aniversari d'aquesta acció promocional, s'havia previst que el Shopping Nit fes un pas més incloent una festa del comerç, concerts i noves activitats. Des de l'ACO assenyalen que la voluntat és poder celebrar l'esdeveniment pròximament tal com s'havia ideat però encara no s'ha concretat una data a l'espera de l'evolució dels esdeveniments i del desenvolupament de les fases de la desescalada.

Al llarg de les passades nou edicions, el Shopping Nit Olot s'ha consolidat com una de les fites més important del calendari comercial olotí, conjuntament amb la Botiga al carrer o iniciatives com l'Emprimavera't i l'Acolor. L'any passat, una setantena de botigues van participar-hi obrint les seves portes des de les 20 h del vespre i fins a la mitjanit fent gaudir els clients d'una nit de compres i activitats ben diverses com tasts i promocions especials.

Amb l'objectiu de dinamitzar, visualitzar i potenciar el comerç local i de proximitat arran de l'actual situació de crisi per l'estat d'alarma, l'Ajuntament d'Olot conjuntament amb DinàmiG i l'ACO van programar l'Olot.Shopping, una jornada única de descomptes que es va allargar durant 24 hores, del divendres 15 al dissabte 16 de maig. En total, 6.539 persones van entrar al portal i es van superar els 12.000 euros de facturació.

Durant els passats dies, els comerciants participants han entregat les 200 comandes realitzades.

El proper esdeveniment organitzat per l'ACO serà la Botiga al carrer. Es preveu que mantingui el format iniciat l'any passat i que, per tant, duri dos dies: el divendres 28 d'agost a la tarda i el dissabte 29, durant tot el dia.


Autor: Redacció


#olot #lagarrotxa


#olot #lagarrotxa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...