Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

S'obre el període de preinscripcions per al curs 2020-2021 a l'Escola Municipal de Música de Banyoles

Pla de l'Estany  -  26/05/2020  -  09:49

L'Ajuntament bonificarà el 50% de la matrícula a l'EMMB arran de l'estat d'alarma sanitària




L'Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) ha obert avui el període de preinscripcions al curs 2020-2021. Aquest any, atès l'estat d'alarma sanitària, l'Ajuntament de Banyoles bonificarà el 50% de la matrícula a l'EMMB. Les preinscripcions es realitzaran telemàticament a través del web emmb.banyoles.cat, on també es pot demanar informació sobre l'oferta pedagògica. Un cop enviada la sol·licitud, l'EMMB es posarà en contacte amb tots els interessats per a informar dels detalls referents a cada sol·licitud i a la reserva de places.

Des d'avui, tothom que estigui interessat a formar part de l'escola, ja pot reservar plaça per al curs que ve. El projecte educatiu de l'escola potencia la música en grup, en paral·lel amb l'estudi del llenguatge musical i les classes individuals d'instrument. El Pla d'estudis, reconegut pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, ofereix diferents itineraris segons l'interès i la dedicació de l'alumnat. Així mateix, l'EMMB permet la preparació a l'accés a estudis professionals.

Per tal que la gent interessada pugui conèixer l'Escola, l'EMMB ha penjat un vídeo que ofereix un recorregut virtual per les instal·lacions del centre i les classes que s'hi realitzen, i que permet visualitzar l'activitat que manté l'escola en el seu dia a dia, amb els 370 alumnes i 27 professors que hi ha actualment.

Així mateix, l'EMMB ha compartit un altre vídeo on diferents alumnes del centre toquen els instruments que s'imparteixen actualment a l'escola i que integren el baix elèctric, la bateria, el clarinet, el contrabaix, la flauta travessera, la guitarra, la guitarra elèctrica, el piano, el saxo, la trompeta, el trombó, el violí, la viola, el violoncel i la veu. Tots aquests instruments centren la campanya de preinscripcions que arrenca avui. Una proposta original creada per l'estudi Enserio de Banyoles i que es basa en endevinalles d'instruments musicals.

A banda de la formació d'instrument, l'EMMB ofereix classes de sensibilització musical, llenguatge musical, cambra, combo, orquestra, big band, cor, orff, música per a adults, música per a persones amb discapacitat i música per a nadons.

L'EMMB aposta per una oferta flexible adequada a les necessitats de les famílies sense renunciar a l'exigència i la qualitat en la docència i en l'aprenentatge. I tot dins l'Ateneu –Centre Municipal d'Estudis Musicals, que integra també l'Ateneu Bar i l'Auditori de l'Ateneu, circumstància que permet que els estudiants tinguin una formació musical integral i enriquidora.

TOTES LES EDATS, PERFILS I INTERESSOS
L'EMMB ofereix una proposta formativa àmplia i diversa d'educació musical, adreçada a tota la ciutadania, de totes les edats, perfils i interessos estètics. L'ensenyament i l'aprenentatge musicals es conceben com a eines imprescindibles per a la formació integral de les persones, que permet configurar una identitat pròpia dins una societat plural que té com a valors fonamentals la llibertat, la tolerància o la solidaritat.

L'EMMB també ofereix classes per a adults, amb la possibilitat de participar en les formacions instrumentals col·lectives. L'Escola concep la pràctica i l'aprenentatge musical al llarg de la vida com un element positiu per al desenvolupament intel·lectual, cognitiu i emocional de les persones. En aquest sentit, és remarcable l'augment de persones adultes que, en els últims cursos, aposten per ser part de la comunitat de l'EMMB.

L'equip docent de l'escola està format per músics i professorat titulat amb reconeguda trajectòria i reconeixement tant en l'àmbit pedagògic com artístic.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...